ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Λεβαντόφσκι: «Ναι είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Τα καλύτερα λόγια είχε να πει για τον... εαυτό του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σε εκδήλωση που έγινε στο Κατάρ και έδωσε το «παρών».

Λεβαντόφσκι: «Ναι είμαι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τις τελευταίες σεζόν είναι… καυτός. Ο Πολωνός στράικερ δεν σταματάει να σκοράρει, όπου και αν βρίσκεται με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. Η γερμανική ομάδα διαθέτει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της, όμως, κανένας δεν έχει το impact του έμπειρου φορ.

Κατά πολλούς εκείνος έπρεπε να είχε κατακτήσει τις δύο τελευταίες «Χρυσές Μπάλες». Όμως, για κακή του τύχη εκείνη του 2020 δεν πήγε πουθενά και αυτή του 2021 κατέληξε στα χέρια του Λιονέλ Μέσι. Ο Λεβαντόφσκι έδωσε το «παρών» στην EXPO του Κατάρ, όπου είπε μερικά πράγματα, έτσι όπως τα είχε κατά νου!

Τόσο για τον ίδιο όσο και για τη «Χρυσή Μπάλα».

«Έχω τόσες μα τόσες ερωτήσεις σχετικά με τη “Χρυσή Μπάλα”. Πριν από έναν χρόνο την ακύρωσαν και έτσι δεν μπορούσα να πάρω το βραβείο, παρά το γεγονός ότι κατέκτησα όλα όσα περισσότερα τρόπαια μπορούσα. Μέσα στο 2021 έχω σκοράρει 69 φορές, οπότε καταλαβαίνετε από μόνοι σας…

Έκανα και πάλι ό,τι καλύτερο μπορούσα και έδωσα όσα περισσότερα είχα. Στο Champions League έχασα τα δύο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, επειδή ήμουν τραυματίας. Αλλά με τις εμφανίσεις μου και τα γκολ μου είμαι μόνο ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Κάθομαι μπροστά από τον καθρέφτη και νιώθω χαρούμενος για όλα αυτά που έχω καταφέρει. Τα 69 γκολ και τα τρόπαια που κατέκτησα με την Μπάγερν Μονάχου το 2021.

Σέβομαι τους άλλους ποδοσφαιριστές και πιστεύω είναι εξαιρετικοί. Όμως, το πιο σημαντικό για εμένα είναι να σκέφτομαι πάντα θετικά για τον εαυτό μου. Οπότε αν έπρεπε να διαλέξω κάποιον ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου αυτή τη στιγμή, τότε θα διάλεγα εμένα», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Όλοι παντού... παραμιλάνε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Όλοι παντού… παραμιλάνε με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι!

Το δίκιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι… βουνό. Ο έμπειρος στράικερ τα τελευταία δύο χρόνια έχει σαρώσει τα πάντα όλα τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Όλοι έχουν να πουν ή να γράψουν τα καλύτερα για εκείνον και τις επιδόσεις του.

Ωστόσο, το μεγάλο παράπονο του ίδιου δεν έχει να κάνει με τον εαυτό του ή την Μπάγερν Μονάχου. Αλλά με το «France Football» που δεν έχει αναγνωρίσει εμπράκτως την αξία του. Μιας και ο ίδιος, όπως φάνηκε και πιο πάνω με τις δηλώσεις του, θα ήθελε να έχει στη συλλογή του δύο «Χρυσές Μπάλες».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ