ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Νέα μεταγραφή προ των πυλών για Μπαρτσελόνα!

Με το βλέμμα στο μέλλον, η Μπαρτσελόνα ολοκληρώνει την μεταγραφή του 17χρονου Φάμπιο Μπλάνκο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Νέα μεταγραφή προ των πυλών για Μπαρτσελόνα!

Έχει πάρει ήδη τον Φεράν Τόρες για το… τώρα. Οι «μηχανές» της Μπαρτσελόνα, όμως, τρέχουν στο φουλ και για το… αύριο. Οι «μπλαουγκράνα» δεν κοιτάνε μόνο έτοιμους παίκτες, αλλά ενισχύονται και με ταλέντα που μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του συλλόγου. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, οι Καταλανοί έχουν δώσει τα χέρια με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την απόκτηση του 17χρονου Φάμπιο Μπλάνκο.

Ο παίκτης, γεννηθείς το 2004, θα μετακομίσει από τον Ιανουάριο στη Βαρκελώνη. Το deal βρίσκεται στην τελική ευθεία του και ουσιαστικά αυτές τις ώρες ετοιμάζονται τα έγγραφα προς υπογραφή. Ο πιτσιρικάς θα υπογράψει συμβόλαιο ως το 2024 και θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει στην… αναγέννηση της Μπάρτσα. Βλέποντας κανείς την ηλικία του ενδεχομένως να αναρωτηθεί πως ο παίκτης έρχεται για τις ακαδημίες και… βλέπουμε αργότερα. Και ισχύει, αρχικά θα ενισχύσει την Μπαρτσελόνα Β. Ωστόσο ποιος ξέρει άμεσα τι θα γίνει; Μιλάμε για την Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου ήδη, επί Τσάβι, παίκτες της ηλικίας του Μπλάνκο παίρνουν όχι μόνο ευκαιρίες, αλλά «κουβαλάνε». Ο Γκάβι, ίσως, το μεγαλύτερο παράδειγμα ως τώρα που είναι εξίσου 17χρονος.

Ο… προσεχώς νέος ποδοσφαιριστής των «μπλαουγκράνα» είναι εξτρέμ. Αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά παίζει και με ανάποδο πόδι. Είναι Ισπανός με καταγωγή από την Αλμερία και στο παρελθόν έχει περάσει από τις μικρές ομάδες της Βαλένθια. Έχει αγωνιστεί και με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας. Από το καλοκαίρι που πήρε μεταγραφή στο γερμανικό σύλλογο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα Κ19. Κατέγραψε ως τώρα 8 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Τελική ευθεία για Ντεμπελέ-Μπαρτσελόνα

Αν και θεωρείτο πως ήδη θα έχει ανακοινωθεί επισήμως η ανανέωση Μπαρτσελόνας-Ουσμάν Ντεμπελέ, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Στα καταλανικά Μέσα αναφέρουν πως δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές λόγω του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος λέγεται πως προσπαθεί να κερδίσει ό,τι μπορεί. Από την Μπάρτσα θέλουν να τελειώνουν οριστικά με το θέμα ως την 31η Δεκεμβρίου. Κι αυτό γιατί δεν θέλουν να βάλουν… άγχος στη ζωή τους, δεδομένου πως από 1η Ιανουαρίου ο παίκτης μπορεί να μιλάει με όποια ομάδα θέλει. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτή η… ανησυχία δεν μοιάζει ικανή να χαλάσει το deal, όμως επιβάλλεται να «σφραγιστεί» επισήμως η επικείμενη συμφωνία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ