ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Υπάρχει Θεός και… τιμώρησε την Τσέλσι! (vid)

Το μονότερμα της Μπράιτον κόντρα στην Τσέλσι απέδωσε καρπούς! Στο 91’ ο Γουέλμπεκ… πάγωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης (1-1) και τους έκοψε το βήχα για τίτλο.

Υπάρχει Θεός και… τιμώρησε την Τσέλσι! (vid)

Αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη στο «Στάμφορντ Μπριτζ»! Η μαγκιά της Μπράιτον να παίξει μονότερμα (!) την Τσέλσι απέδωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η κεφαλιά του Γουέλμπεκ στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό 1-1, απαντώντας στην κεφαλιά του Λουκάκου στο 28’.

Σήκωσε πολλή κουβέντα το τέρμα του Βέλγου επιθετικού, αφού στην εκκίνηση της φάσης «ελέγχεται» για το αν έκανε φάουλ ή όχι. Ανελέητο «σφυροκόπημα» των φιλοξενούμενων με πολλές χαμένες ευκαιρίες και τελικές από το 30’ κι έπειτα, που τελικά δικαιώθηκαν για το πείσμά τους. Αποτέλεσμα που ίσως σημαίνει και φινάλε στη διεκδίκηση του τίτλου για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Κι αυτό γιατί πλέον μένουν στο… -8 από την πρωτοπόρο Σίτι.

Το ματς

«Μαρτυρικά» κυλούσαν τα πρώτα λεπτά και έπρεπε να φτάσουμε στο 17’ για την πρώτη… συγκίνηση. Τότε που ο Αθπιλικουέτα προσπάθησε να σκοράρει από το τραγικό λάθος του Σάντσες, αλλά βρήκε.. δοκάρι. Από εκεί κι έπειτα, ο ρυθμός ανέβηκε, το τέμπο άλλαξε, αλλά η Τσέλσι έχασε με τραυματισμό τον Τζέιμς. Παρόλ’ αυτά, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28’ με… πολλή κουβέντα! Από εκτέλεση κόρνερ, ο Λουκάκου πήρε εντυπωσιακή κεφαλιά και 1-0. Ωστόσο, στην εκκίνηση της φάσης φαίνεται να κάνει κίνηση… πάλης στον Μοπέ –προτού κι αυτός προσπαθήσει να συγκρατήσει μετά τον Βέλγο. Τσέλσι

Διαιτητής και VAR είπαν πως το γκολ είναι κανονικό και πλέον οι Λονδρέζοι είχαν αυτό που ήθελαν. Οι παίκτες της Μπράιτον δεν το έβαλαν κάτω. Ίσα-ίσα πείσμωσαν από όσα συνέβησαν και άρχισαν να απειλούν στα ίσα την Τσέλσι με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως, ο Μεντί έδειξε την κλάση του. Επιβεβαίωσε γιατί παίζει βασικός στους «μπλε». Τότε που είπε «όχι» σε όλα τα σουτ των φιλοξενούμενων και ειδικά στο πολύ καλό του Λαλάνα, το οποίο ο Σενεγαλέζος έβγαλε εντυπωσιακά!

«Διαολεμένη» επέστρεψε στο χορτάρι η Μπράιτον με τους παίκτες της… να σφυροκοπούν ανελέητα! Η λόμπα του Μόντερ έξυσε το δοκάρι, ο Μεντί είπε «όχι» σε σουτάρα του Μπισούμα, ενώ ο Μοπέ σημάδεψε… ελάχιστα άουτ. Απίστευτη η εικόνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τους «γλάρους» να παίζουν μονότερμα(!) τους πρωταθλητές Ευρώπης! Οι παίκτες του Τούχελ ήταν σε αδιανόητη τρικυμία στα μετόπισθεν, με τους Μεντί και Τσαλόμπα να σώζουν την εστία των γηπεδούχων, ενώ και Λαλάνα από πλεονεκτική θέση δεν έβρισκε στόχο! Τσέλσι

Ο Τούχελ έριξε στο 67’ τον Καντέ στο ματς. Να σώσει τα ασυμμάζευτα. Να βάλει φρένο στον μονόλογο της Μπράιτον. Να κάνει τα… δικά του. Και είναι αλήθεια πως ξαφνικά η Τσέλσι «μεταμορφώθηκε». Ο Γάλλος χαφ έκοψε τον αέρα της Μπράιτον και όλα έδειχναν να μπαίνουν στο… σωστό δρόμο για τους «μπλε». Αμ, δε, όμως… Διότι οι «γλάροι» κρατούσαν το καλό για τις καθυστερήσεις και δικαιώθηκαν για το ποδόσφαιρό τους απόψε. Έτσι, στο 91’ ο Γουέλμπεκ με εξαιρετική κεφαλιά, «κάρφωσε» τον ανίκητο ως τότε Μεντί και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Φάσεις και γκολ απ’ το Τσέλσι-Μπράιτον

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ