Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σημαντική απώλεια για Λέστερ με τον αρχισκόρερ της!
Λέστερ

Σημαντική απώλεια για Λέστερ με τον αρχισκόρερ της!

Ο επιθετικός της Λέστερ και κορυφαίος σκόρερ του συλλόγου, Τζέιμι Βάρντι, πρόκειται να μείνει εκτός δράσης, ίσως για τρεις με τέσσερις εβδομάδες.

30.12.2021 | 20:58

Η Λέστερ μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Λίβερπουλ, βλέπει τον Τζέιμι Βάρντι στα… πιτς. Μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο στην αναμέτρηση με τους κόκκινους. Όπως δήλωσε την Πέμπτη (30/12) ο προπονητής των «Αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς.

Ο 34χρονος άσος της Λέστερ, ο οποίος μετρά 9 εννέα γκολ στο πρωτάθλημα την τρέχουσα περίοδο, έπαιξε και στα 90 λεπτά του νικηφόρου αγώνα της Τρίτης (28/12). Παρά το πρόβλημα που είχε στο πόδι του και το οποίο δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει στο ματς της Boxing Day με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τι είπε ο προπονητής της Λέστερ

«Ο Τζέιμι θα μείνει εκτός για το Σαββατοκύριακο και ο Τζέιμς Μάντισον θα πρέπει να είναι καλά. Όμως, μπορεί να είναι οι επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες», είπε ο Ρότζερς στους δημοσιογράφους ενόψει του εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (1/01) με την ουραγό της Premier League, Νόριτς.

«Δεν ήταν σίγουρος πότε συνέβη ή ένιωσε κάποιον πόνο τότε. Έτρεξε… σαν στρατιώτης. Κάτι που ήθελε να κάνει. Αλλά η εξέταση που έκανε έδειξε το πρόβλημα (τραυματισμός οπίσθιου μηριαίου), άρα μπορεί να μείνει εκτός για τρεις με τέσσερις εβδομάδες», πρόσθεσε ο προπονητής της Λέστερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Λέστερ
Exit mobile version