ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Επιβεβαίωσε» πως… πάει Ισπανία ο Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ένα από τα πρόσωπα που θα τραβήξει τα βλέματα στο μεταγραφικό παζάρι, φέρεται να... επιβεβαίωσε πως πάει είτε Ρεάλ, είτε Μπαρτσελόνα.

«Επιβεβαίωσε» πως… πάει Ισπανία ο Χάαλαντ!

Δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Είναι και ένα από τα πρόσωπα των… μεταγραφών στο ευρωπαϊκό «παζάρι». Το προηγούμενο καλοκαίρι παρέμεινε στην Ντόρτμουντ, ωστόσο μοιάζει σχεδόν αδύνατο να συνεχίσει στους Βεστφαλούς και τη νέα σεζόν. Ήδη, παρασκηνιακά, γίνονται… πολλές ζυμώσεις για το μέλλον του. Θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης; Στην Μπαρτσελόνα; Θα κινήσει προς Αγγλία και Μάντσεστερ Σίτι; Ίσως Παρί Σεν Ζερμέν; Το ερώτημα δύσκολο. Ουδείς μπορεί να προβλέψει. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως θα στρωθεί χορός εκατομμυρίων. Στον ίδιο, στον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, στη Ντόρτμουντ (περίπου 100 εκατ. ευρώ).

«Χάαλαντ: Θα παίξω στην Ισπανία»

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Νορβηγός killer, που φέτος μετρά ήδη 19 γκολ και 6 ασίστ, είναι πιο ψημένος στην προοπτική προς Ισπανία μεριά. Κι εδώ έρχεται να προστεθεί το νέο δημοσίευμα της (μαδριλένικης) AS να… ρίξει βόμβα! Διότι το ρεπορτάζ επικαλείται μαρτυρίες ανθρώπων που συνάντησαν τον Χάαλαντ στις διακοπές του αυτές τις μέρες στην Μαρμπέγια και στους οποίους φέρεται να είπε «θα παίξω στην Ισπανία»! Ο 21χρονος περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων στην ιβηρική πόλη, κάνει τις βόλτες του, πηγαίνει σε μαγαζιά. Και όπως είναι φυσικό γίνεται αντιληπτός από τον κόσμο. Και εκεί, λέγεται, πως έδωσε την… απάντηση για το πού θα αγωνίζεται μελλοντικά.

Ενδεχομένως να θέλει να ταράξει τα νερά. Ενδεχομένως οι «μαρτυρίες» να μην αποτελούν τόσο μεγάλο πειστήριο για το πού θα κάτσει η μεταγραφική μπίλια. Ωστόσο, ίσως να δείχνει και την… τάση που έχει ο Χάαλαντ. Να δείχνει τι έχει στο μυαλό του και που βλέπει το νέο του σπίτι. Αναφέρεται, δε, πως αγαπάει ιδιαίτερα την Ισπανία σαν χώρα, όπως και ο πατέρας του. Με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται… Οπως είναι φυσικό, το εν λόγω ρεπορτάζ αυξάνει τις ελπίδες των ανθρώπων της Ρεάλ. Διότι αν θεωρήσουμε πως όντως θέλει Ισπανία, η Μπαρτσελόνα είναι δύσκολο με τα οικονομικά δεδομένα της να καλύψει μια τέτοια μεταγραφή. Αφενός το μισθό του παίκτη, αφετέρου τα περίπου 100 «χαρτιά» που απαιτείται να δοθούν στην Ντόρτμουντ… Χάαλαντ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ