Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάραχερ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να γίνει σαν την Τσέλσι»
Λίβερπουλ

Κάραχερ: «Η Λίβερπουλ πρέπει να γίνει σαν την Τσέλσι»

Ο Τζέιμι Κάραχερ, υποστήριξε ότι οι «κόκκινοι» πρέπει να γίνουν σαν την Τσέλσι όσον αφορά στη νοοτροπία διεκδίκησης τίτλων.

31.12.2021 | 19:27

Στη νέα χιλιετία που διανύουμε, η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει μόνο 5 τίτλους μετά από εκείνο το FA Cup του 2006. Επίσης, στην Αγγλία έχει κατακτήσει μόλις ένα εγχώριο Κύπελλο (League Cup, 2012). Πρόκειται για μία πολύ φτωχή συγκομιδή για μία ομάδα με την ιστορία και τις φιλοδοξίες των «κόκκινων».

Αντιθέτως, η Τσέλσι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα από πλευράς κατάκτησης τίτλων μετά το 2003 και την ανάληψη της ιδιοκτησίας του συλλόγου από τον Ρόμα Αμπράμοβιτς.

Σε αυτό το διάστημα, η Τσέλσι έχει αποδειχθεί η πιο σταθερή ομάδα από πλευράς κατάκτησης τροπαίων. Συγκεκριμένα, έχει συλλέξει 20 τρόπαια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο παλαίμαχος, άσος της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ, γράφει στη στήλη του στην Telegraph, ότι αυτή η δίψα για την κατάκτηση κάθε διαθέσιμου τροπαίου λείπει εδώ και χρόνια από τη Λίβερπουλ

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Τι έγραψε ο Κάραχερ στη στήλη του

Ειδικότερα, ο Κάραχερ ανέφερε τα εξής:

«Η Λίβερπουλ πρέπει να γίνει περισσότερο σαν την Τσέλσι. Αυτό που η Τσέλσι έχει κάνει τόσο στην εποχή του Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι να γίνουν συλλέκτες τροπαίων: πέντε Κύπελλα Αγγλίας, τρία Λιγκ Καπ, δύο τίτλοι Γιουρόπα Λιγκ. Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις 2 κατακτήσεις Champions League. Η φιλοδοξία δεν έχει αλλάξει στο Stamford Bridge από τότε που ήταν η ομάδα που όλοι οι άλλοι προσπαθούσαν να πιάσουν στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

«Η Τσέλσι θα πηγαίνει σε κάθε σεζόν με σκοπό να διεκδικεί την Πρέμιερ Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά έχουν αποδείξει σε συστηματική βάση ότι μπορούν να εξασφαλίσουν το μέγιστο κέρδος για το ποδόσφαιρο που παράγουν. Αυτός είναι ένας τομέας όπου η Λίβερπουλ μπορεί και πρέπει να βελτιωθεί. Από την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2006, η Λίβερπουλ έχει κατακτήσει μόνο μία διοργάνωση εγχώριου κυπέλλου: το Λιγκ Καπ του 2012. Πρόκειται για μία μια κακή απόδοση για έναν σύλλογο τέτοιου μεγέθους».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version