ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φαν Ντάικ: «Λίβερπουλ, σε αγαπώ! Στην νέα εποχή, εγώ θα είμαι εδώ…»
Τα αστέρια που θα χάσουν (ή και όχι) το Euro 2024!
Ρεάλ, το μεγαλείο σου – Παράταση στον τίτλο… ως ένδειξη σεβασμού!
Ντι Μαρία και στα 36… τους γλεντάς – Βρήκε νέα ομάδα ο πρωταθλητής κόσμου (vid)
Αποκαλυπτικός Τεν Χαγκ: «Σύγκρουση με τον Σάντσο, αλλά…»
Μπαρτσελόνα – NIKE: Μία σχέση με εντάσεις λόγω… Λεβαντόφσκι και ενός «Μ»!
Ο Ζιντάν… τελείωσε δημόσια την Μπάγερν Μονάχου!
Γιουβέντους: Το σχόλιο του Αλέγκρι για το μέλλον του!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήταν έτοιμος να φύγει και τώρα… δέχεται πρόταση ανανέωσης!
Επίσημο: Η Μπάγερν παρουσίασε την νέα της εντυπωσιακή φανέλα! (pics)
Οριστικό: Επιστρέφει στους… αγγλικούς πάγκους ο Λοπετέγκι!
Ο Αμορίμ με δυο κουβέντες έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια
Θύμισε χρυσές εποχές Μπενφίκα η Λεβερκούζεν, αλλά ο Αλόνσο δεν εφησυχάζεται!
Αρνητικό ρεκόρ 20ετίας η Τότεναμ!
Αποθέωση και συγκίνηση στην επιστροφή του Σβεν-Γκόραν Έρικσον στην έδρα της Σαμπντόρια! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Όνομα έκπληξη για αντι-Μαρσέλο στη Ρεάλ!

Ο Μαρσέλο διανύει τους τελευταίους μήνες του στη Ρεάλ Μαδρίτης και οι «μερένχες» ήδη αναζητούν τον εκλεκτό του για το μέλλον.

Όνομα έκπληξη για αντι-Μαρσέλο στη Ρεάλ!

Σε λιγότερους από έξι μήνες θα χωρίσουν οι δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Μαρσέλο. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου μπακ-χαφ ολοκληρώνεται και δεν θα ανανεωθεί. Ένας θρύλος των «μερένχες» θα αποχωρήσει για νέες πολιτείες. Το κενό του θα είναι μεγάλο εν γένει στον οργανισμό της «βασίλισσας». Ακόμα κι αν τα τελευταία δύο χρόνια δεν είχε ουσιαστική συνεισφορά στους Μαδριλένους. Ουδείς ξεχνά τι προσέφερε και πόσο κομβικό ρόλο είχε στην παντοκρατορεία των πρωτευουσιάνων.

Αλεξ Σάντρο ο εκλεκτός της Ρεάλ;

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει χρίσει βασικό τον Μεντί, πλέον, στο αριστερό άκρο. Και δικαιολογημένα αφού ο Γάλλος έχει πολύ καλή παρουσία ως τώρα στην Μαδρίτη. Και αυτό θα συνεχίσει να ισχύει και τα επόμενα χρόνια –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ωστόσο με την αποχώρηση του Μαρσέλο, η Ρεάλ χρειάζεται ένα δεύτερο «καλό» μπακ για το αριστερό «φτερό». Και το όνομα που φέρνει στην επιφάνεια το «Fichajes» είναι αυτό του Άλεξ Σάντορ της Γιουβέντους! Μία, ομολογουμένως, εξαιρετική περίπτωση για αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της Ρεάλ. Ρεάλ

Ο Βραζιλιάνος θεωρείται μία άκρως ικανοποιητική λύση για να συμπληρώνει τον Μεντί και να παραμένει σε υψηλό επίπεδο ο… ενδοοικογενειακός ανταγωνισμός. Άλλωστε, στα 30 του πια, έχει καταγράψει πολλά χιλιόμετρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, έχοντας βασικό ρόλο στην «Γηραία Κυρία» εδώ και 6 χρόνια. Θεωρείται, επίσης, μία πολύ καλή λύση και σε οικονομικό επίπεδο, αφού το κασέ του κάθε άλλο παρά υψηλό είναι. Ξέχωρα πως έχει και το αγωνιστικό πακέτο που θέλει ο Αντσελότι στη Ρεάλ. Γρήγορος, ταχυδύναμος, επιθετικός, συμμετέχει πολύ και στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι… απαραίτητο για τα δεδομένα της «βασίλισσας».

Τη φετινή χρονιά, ο Σάντορ έχει παίξει 17 φορές στη Serie A, εκ των οποίων στις 10 ως βασικός. Πέραν τούτου, βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Γιουβέντους σε όλα τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείγμα του ότι μιλάμε για μία πραγματικά δοκιμασμένη λύση που μπορεί να αποδειχθεί άκρως κερδοφόρα για τη Ρεάλ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ