ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε η Γιουνάιτεντ! (vid)

Άνετη και ωραία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε... αντίο στο 2021 με εύκολο 3-1 κόντρα στην Μπέρνλι, παίζοντας και για τον... Σερ Άλεξ!

Ψέκασε, σκούπισε, τέλειωσε η Γιουνάιτεντ! (vid)

Πολύ εύκολο βράδυ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ»! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν σαρωτικοί στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να επικρατήσουν εύκολα 3-1 της Μπέρνλι. Αποτέλεσμα που τους διατήρησε σε τροχιά τετράδας, μειώνοντας στους 4 την απόστασή τους από την Άρσεναλ κι ενώ έχουν ματς λιγότερο.

Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στα πρώτα 45λεπτά του παιχνιδιού, με την ομάδα του Ράνγκνικ να απλοποιεί την κατάσταση από νωρίς. Και πώς διαφορετικά αφού ΜακΤόμινεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και το αυτογκόλ του Μι της είχαν δώσει… αέρα από το 35′. Για τους φιλοξενούμενους, που παρέμειναν εντός επικίνδυνης ζώνης, το γκολ της τιμής ήρθε από τον Λένον στο 38′. Αποθέωση στο γήπεδο για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο οποίος την παραμονή της πρωτοχρονιάς γίνεται 80 ετών! Γιουνάιτεντ

Το ματς

Αποφασισμένη να ξεμπερδεύει νωρίς με την Μπέρνλι έδειξε με το καλημέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Κριστιάνο να έχασε το… θεωρητικά άχαστο για το επίπεδό του, αλλά από το 8’, τελικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Με… κάτι σαν ασίστ (αν και μάλλον απλώς του έφυγε το κοντρόλ) από τον CR7, η μπάλα στρώθηκε στον ΜακΤόμινεϊ κι εκείνος με εκπληκτικό σουτ έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν ανήμποροι να βγάλουν φάσεις και φαινόταν πως περιμένουν το… μοιραίο.

Μπορεί να γλίτωσαν απ’ του Κριστιάνο τα δόντια, αλλά η.. σεμνή τελετή έλαβε γρήγορα τέλος. Μετά από ωραία ανάπτυξη στο 27’ και τελείωμα του Σάντσο, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους –αν και χρεώθηκε ως αυτογκόλ στον Μι. Πριν καλά-καλά… συνέλθει η Μπέρνλι, πήγε ξανά στη σέντρα. Μετά από βολίδα του ΜακΤόμινεϊ που τράνταξε το δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Ρονάλντο κι αυτός… επιτέλους σαν σε προπόνηση προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 3-0 στο 35’. Γιουνάιτεντ

Οι «συγκινήσεις» συνεχίστηκαν προς στιγμήν στο πρώτο μέρος. Διότι η Μπέρνλι κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής τρία λεπτά αργότερα με ωραίο τελείωμα του Λένον έπειτα από μάλλον… δυσλειτουργία στην αντίπαλη άμυνα. Θεωρητικά αυτό το τέρμα θα μπορούσε να… ανάψει την σπίθα στην αναμέτρηση. Μάταια, όμως… Η Μπέρνλι έμοιαζε απλώς να θέλει να βγάλει την αγγαρεία κι όχι να απειλήσει ουσιαστικά την Γιουνάιτεντ. Από την μεριά τους, οι «διάβολοι» κατέβασαν ταχύτητα πάρα πολύ στην επανάληψη. Ήλεγχαν την κατάσταση, έφτιαξαν 1-2 απειλές με Κριστιάνο και ΜακΤόμινεϊ, αλλά το δεύτερο 45λεπτο θα ξεχαστεί… χθες, όπου δεν κουνήθηκε –σχεδόν- φύλλο!

Φάσεις και γκολ από το Γιουνάιτεντ-Μπέρνλι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ