ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Λυών

Θέλει να ξεφορτωθεί τον Σακίρι τέσσερις μήνες μετά την αγορά του από Λίβερπουλ!

Δεν φαίνεται να στεριώνει στη Λιόν ο Σερντάν Σακίρι, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Θέλει να ξεφορτωθεί τον Σακίρι τέσσερις μήνες μετά την αγορά του από Λίβερπουλ!

Ξεκίνησε με όνειρα, αλλά φαίνεται πως δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη ο «γάμος» της Λιόν με τον Σερντάν Σακίρι. Σύμφωνα με την Equipe, ο γαλλικός σύλλογος ψάχνει τρόπο να χωρίσει με τον Ελβετό μεσοεπιθετικό ύστερα από μόλις τέσσερις μήνες συνεργασίας. Ο 30χρονος άσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ έναντι 11 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, για τα δεδομένα των «λιονέ» είχε υπογράψει ένα αρκετό μεγάλο συμβόλαιο με εβδομαδιαίες απολαβές ύψους 350.000€.

Παρόλ’ αυτά, ο γαλλικός σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Φαίνεται πως δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το συμβόλαιο. Για την ακρίβεια, δεν μπορεί να το υποστηρίξει, δεδομένου πως δεν παίρνει… πίσω αυτά που περίμενε. Ο Σακίρι μετρά 13 εμφανίσεις στο πρώτο μισό της σεζόν με μόλις ένα γκολ. Επιδόσεις που δεν «μαγνητίζουν» επ ουδενί τους ανθρώπους της Λιόν. Και όταν παράλληλα βλέπουν την αμοιβή του ποδοσφαιριστή, τότε είναι που δείχνουν αποφασισμένοι για πιο… σκληρά μέτρα. Η Λιόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος, μακριά από τα.. στάνταρ της.

Έχει το… υπόβαθρο να βρει νέα ομάδα ο Σακίρι

Παράλληλα, στην γαλλική ομάδα αντιλαμβάνονται πως δεν θα βρουν πίσω τα περίπου 11 «χαρτιά» που έδωσαν στη Λίβερπουλ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή. Εκ των πραγμάτων. Στόχος τους, στη δεδομένη στιγμή, είναι να αποφύγουν, έστω, το συμβόλαιό του το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Σακίρι να βρει νέο… σπίτι. Να βρει νέα ομάδα να καλύπτει τα «θέλω» του. Και οικονομικά και αγωνιστικά. Κάτι που ενδεχομένως να μην είναι τόσο δύσκολο δεδομένου πως έχει «καλό» όνομα στην πιάτσα. Άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει παίξει –έστω και για μικρό διάστημα- σε Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ. Μιλάμε για έναν παίκτη που ναι μεν ήταν ρολίστας στη Λίβερπουλ, όταν μετακόμισε το 2018 εκεί, αλλά το έκανε με επιτυχία. Στους «reds» μέτρησε συνολικά 63 συμμετοχές με 8 γκολ κι όποτε χρειάστηκε από τον Γιούργκεν Κλοπ, δήλωνε… παρών. Ενώ φυσικά και με την εθνική Ελβετίας είναι σταθερά εκ των ηγετών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ