ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ισόπαλο το ντέρμπι με δύο μεγάλους χαμένους και μία νικήτρια (vid)

Το ντέρμπι της Πρέμιερ ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ έληξε ισόπαλο 2-2, με συνέπεια η Μάντσεστερ Σίτι να επωφελείται βαθμολογικά.

Ισόπαλο το ντέρμπι με δύο μεγάλους χαμένους και μία νικήτρια (vid)

Μία χορταστική αναμέτρηση έλαβε χώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Πρέμιερ. Σε ένα ματς με εξουθενωτικό ρυθμό για 60 λεπτά, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2.

Αμφότερες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους, με το παιχνίδι να χαρακτηρίζεται από τεράστια ένταση, αρκετά λάθη και πολλές στιγμές ατομικής ποιότητας. Το τελικό αποτέλεσμα ευνοεί φυσικά τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία βρίσκεται πια στο +10 από τη Τσέλσι και στο +11 από την Λίβερπουλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι παίκτες των 2 ομάδων έδωσαν ένα εκρηκτικό ρυθμό στο ματς. Τα αβίαστα λάθη έδιναν και έπαιρναν από το ξεκίνημα. Από μία τέτοια λάθος απομάκρυνση του Τσαλόμπαχ, ο Μανέ πέρασε τον Μεντί και πλάσαρε για το 1-0.

Μετά από αυτό το τέρμα, η Λίβερπουλ έδωσε γήπεδο στην Τσέλσι, η οποία κυριαρχούσε στα επίπεδα κατοχής της μπάλας. Αυτήν την υπεροχή της, όμως, δεν τη μετάφραζε σε ευκαιρίες. Αντιθέτως, η Λίβερπουλ, ήταν εκείνη που βρήκε χώρους και με δράστη τον Σαλάχ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 στο 26ο λεπτό.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι «κόκκινοι» θα πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2 τερμάτων, κατάφεραν να το χάσουν μέσα σε 4 λεπτά. Για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε ο Κόβασιτς να πετύχει ένα αδιανόητο γκολ με σουτ στη κίνηση μετά από διώξιμο του Κέλεχερ στο 42ο λεπτό.

Η Τσέλσι αξιοποίησε το μομέντουμ της και με τον Πούλισιτς ισοφάρισε σε 2-2 στο 45+1. Ειδικότερα, εκμεταλλεύτηκε τη ψηλή γραμμή άμυνας των φιλοξενούμενων και με άψογο τελείωμα του Αμερικάνου έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο Μεντί κράτησε όρθια την Τσέλσι

Το 2ο ημίχρονο συνέχει να έχει αυτό το φρενήρη ρυθμό μέχρι το 60ο λεπτό. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Κλοπ ήταν καλύτερη και έχασε 2 μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά με τον Σαλάχ και στη συνέχεια με τον Μανέ. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο Μεντι κράτησε απαραβίαστη την εστία του.

Μετά από μία ώρα παιχνιδιού, ο ρυθμός έπεσε, με την Τσέλσι να κερδίζει ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και τη Λίβερπουλ να υποχωρεί. Έτσι, ο Πούλισικ έφτασε κοντά σε 2ο προσωπικό του τέρμα αλλά ο Κέλεχερ του αρνήθηκε το γκολ στο 62ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι» εξουδετέρωναν όλες τις σέντρες που επιχειρούσαν οι γηπεδούχοι στην περίοδο που πολιορκούσαν εστία του Κέλεχερ. Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλες ευκαιρίες και με το 2-2 να παραμένει μέχρι τέλους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ