Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξεκάθαρος ο Ποτσετίνο: «Δεν θέλω να φύγει ο Μπαπέ» (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκάθαρος ο Ποτσετίνο: «Δεν θέλω να φύγει ο Μπαπέ» (pic)

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ξεκάθαρο πως τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα δεν θέλουν με τίποτα να αποχωρήσει ο Κιλιάν Μπαπέ.

02.01.2022 | 16:15

Μεταγραφική περίοδο έχουμε και τα βλέμματα πάντα θα είναι στραμμένα στους σούπερ σταρ. Όπως είναι ο Κιλιάν Μπαπέ ο οποίος θα δει το συμβόλαιό του να λήγει. Ο Γάλλος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν από χθες έχει το δικαίωμα να συζητήσει ελεύθερα με όποια ομάδα προκειμένου να πάρει μεταγραφή. Την ίδια ώρα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όπως και άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν ο παίκτης να παραμείνει.

Βέβαια, τα πράγματα είναι δύσκολα. Καθώς ο Μπαπέ έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν θέλει να συνεχίσει άλλο στο Παρίσι. Αν μείνει σε αυτή του τη στάση, τότε αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στο «Παρκ Ντε Πρενς». Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Ωστόσο, οι Παριζιάνοι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσουν τον Μπαπέ στη γενέτειρά του. Βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μάνατζέρ του με την ελπίδα ότι θα βρουν τη λύση και θα πείσουν την άλλη πλευρά να σταματήσει να σκέφτεται τη μεταγραφή.

Η πρόθεση της ομάδας του Παρισιού φαίνεται και δια στόματος Ποτσετίνο. Ο Αργεντίνος προπονητής θέλει τον Μπαπέ στο ρόστερ του και το κάνει εμφανές. «Η ομάδα τον θέλει να παραμένει για πολύ καιρό. Θέλουμε να μείνει και αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι ανάμεσα στον Κιλιάν και εμάς. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει να έχει την ίδια εικόνα.», είπε ο έμπειρος προπονητής.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version