ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Χαμός για Ομπαμεγιάνγκ! Τον θέλει και η Γιουβέντους!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους για τον Ιανουάριο φαίνεται πως είναι το όνομα του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Χαμός για Ομπαμεγιάνγκ! Τον θέλει και η Γιουβέντους!

Είναι κοινό μυστικό στην Άρσεναλ. Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τα τωρινά δεδομένα φαίνεται πως μετράει… μέρες στην αγγλική ομάδα πριν συνεχίσει κάπου αλλού την πλούσια καριέρα του.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει υποπέσει σε συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα και έτσι ο Μίκελ Αρτέτα δεν τον έχει στα βασικά του πλάνα. Εκείνος δεν φαίνεται πως… σκάει. Μιας και η μπογιά του ακόμα περνάει.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Νιούκαστλ τον έχει πολύ ψηλά στη μεταγραφική της λίστα. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι η μοναδική. Στην Ιταλία υπάρχουν αρκετές φήμες που θέλουν τη Γιουβέντους να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Αφρικανού στράικερ.

Αν σκεφτεί κανείς πως οι «μπιανκονέρι» θα χάσουν τον Άλβαρο Μοράτα που είναι πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, τότε σίγουρα θα κινηθούν για έναν παίκτη στη γραμμή κρούση τους. Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει την ποιότητα, ώστε να είναι πρωταγωνιστής για τη «Μεγάλη Κυρία» τόσο στη Serie A, όσο και στο Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν τα «λέει» καλά τελευταία ο Ομπαμεγιάνγκ! 

Δεν τα «λέει» καλά τελευταία ο Ομπαμεγιάνγκ!

Οι σχέσεις του Μίκελ Αρτέτα και του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ήταν καλές μέχρι ένα χρονικό σημείο. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2020 ο Ισπανός τεχνικός πήρε πάνω του το θέμα της ανανέωσης του ταλαντούχου στράικερ.

Εν τέλει τον έψησε και έβαλε την… τζίφρα του. Ωστόσο, από εκεί και πέρα ο Γκαμπονέζος φορ δεν έχει την ίδια εικόνα και απόδοση που είχε πιο παλιά. Αποκορύφωμα οι φετινές του εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι ο πρώην άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν τα… λέει και τόσο καλά.

Δεν θυμίζει σε πολλά τον παίκτη που έκανε τη διαφορά όταν η μπάλα έκαιγε. Τα πειθαρχικά του παραπτώματα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Αρτέτα τον είχε προειδοποιήσει, αλλά, εκείνος δεν τον άκουσε. Πλέον είναι θέμα χρόνου να τα μαζέψει και να συνεχίσει κάπου αλλού την καριέρα του.

Κανείς δεν ξέρει το που. Αν και όλα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ