ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Γλέντησε με την ψυχή του την Πρωτοχρονιά ο Νεϊμάρ, παρά το… ένα πόδι! (pic)

Με τους δικούς του ανθρώπους και τον δικό του τρόπο πέρασε ο Νεϊμάρ τις πρώτες ώρες του νέου έτους, παρά τον τραυματισμό του.

Γλέντησε με την ψυχή του την Πρωτοχρονιά ο Νεϊμάρ, παρά το… ένα πόδι! (pic)

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε σοβαρά στο ματς με τη Σεντ Ετιέν. Ακόμη ένας τραυματισμός, ακόμη ένα δυνατό μαρκάρισμα που ένιωσε στο κορμί του ο έμπειρος επιθετικός.

Το καλό για εκείνον ήταν ότι δεν επρόκειτο για κάτι τόσο σημαντικό. Οπότε, όπως είχαν ενημερώσει ι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν η επιστροφή του Βραζιλιάνου στράικερ εκτιμάται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα (δύο με τρεις εβδομάδες).

Παρόλα αυτά δεν γινόταν να μην κάνει Πρωτοχρονιά με τον δικό του, εντυπωσιακό, τρόπο. Ο άσος της γαλλικής ομάδας πέρασε αυτές τις μέρες με τους δικούς του ανθρώπους. Την οικογένειά του και κοντινούς του φίλους. Όπως άλλως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις. Σε αρκετές από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Νεϊμάρ ήταν αγκαλιά με τον γιο του. Με τους δύο να απολαμβάνουν τη στιγμή και με το παραπάνω.

Από τις φωτογραφίες δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί κάποιος στο… μπαταρισμένο πόδι του Λατίνου επιθετικού που παραμένει σε κακό χάλι. Ακόμη και αυτό, όμως, δεν κατάφερε να τον περιορίσει ή να του ρίξει το κέφι!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Όλοι στην Παρί περιμένουν πώς και πώς τον Νεϊμάρ!

Όλοι στην Παρί περιμένουν πώς και πώς τον Νεϊμάρ!

Είναι η ψυχή της παρέας. Είναι εκείνος που μπορεί να συνδυάσει τόσο το αποτέλεσμα όσο και την πιο… αλέγρα μορφή ποδοσφαίρου. Αυτή που βλέπουμε κατά κύριο λόγο στις αλάνες ή στους δρόμους. Η απουσία του Νεϊμάρ όλο αυτό το χρονικό διάστημα από τα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι μεγάλη. Αισθητή.

Γι’ αυτό το λόγο όλοι περιμένουν πώς και πώς να επιστρέψει ο έμπειρος επιθετικός. Η απουσία του δεν είναι μικρή. Ειδικά φέτος που η Παρί έχει σε μεγάλα κέφια τον Κιλιάν Μπαπέ και από δίπλα του τον Λιονέλ Μέσι.

Παρόλα αυτά αν και εφόσον ο Νεϊμάρ επιστρέψει και βρει τα πατήματά του, τότε δεν αποκλείεται -επιτέλους- να δούμε τη γαλλική ομάδα να αποδίδει το ποδόσφαιρο που εμείς περιμένουμε από εκείνη ήδη από το καλοκαίρι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ