ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Το… ιδιαίτερο ρεκόρ του Βιεϊρά με τις κίτρινες κάρτες! (vid)

Ο Πατρίκ Βιεϊρά έγινε κάτοχος ενός... απίθανου ρεκόρ, αφού δέχτηκε κίτρινη κάρτα σε ματς της Premier League για τέταρτη διαφορετική δεκαετία.

Το… ιδιαίτερο ρεκόρ του Βιεϊρά με τις κίτρινες κάρτες! (vid)

Αναμφίβολα ο Πατρίκ Βιεϊρά έγραψε τη δική του ποδοσφαιρική ιστορία με τη φανέλα της Άρσεναλ. Ο Γάλλος άσος φόρεσε τη φανέλα των «κανονιέρηδων» για εννέα χρόνια (1996-2005), αποτελώντας προσωπική επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ. Μια επιλογή που βγήκε απόλυτα για τον Αλσατό τεχνικό, με τον δυναμικό χαφ να είναι από τους παίκτες «κλειδί» στη δημιουργία της τρομερά επιτυχημένος ομάδας στις αρχές του 2000. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, με το τελευταίο να είναι και το… θρυλικό αήττητο, με τον 28χρονο τότε χαφ ως αρχηγό των «Invincibles». Βέβαια, από τότε μπήκε πολύ «νερό» στο αυλάκι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Βιεϊρά σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2011, όντας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι και καταπιάστηκε με την προπονητική. Αρχικά στην Αμερική με την Νιου Γιορκ Σίτι και στη συνέχεια στη Γαλλία με τη Νις. Ωστόσο, από το καλοκαίρι ο Γάλλος επέστρεψε στην Premier League αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, έχει κάνει μια αρκετά καλή δουλειά στους «Αετούς» που δύσκολα θα κινδυνέψουν με υποβιβασμό. Παράλληλα, βέβαια, στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ το Σάββατο (1/1), ο 45χρονος τεχνικός έγινε κάτοχος ενός… ιδιαίτερου ρεκόρ, αφού αντίκρισε κίτρινη κάρτα για τέταρτη διαφορετική δεκαετία στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Όλες οι κίτρινες κάρτες που έχει δεχτεί ο Βιεϊρά

Το συγκεκριμένο παιχνίδι βρήκε την Κρίσταλ Πάλας να χάνει μέσα στην έδρα της με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ, αν και προσπάθησε να κάνει μια μεγάλη επιστροφή από το 0-3. Ο Βιεϊρά είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και με το σφύριγμα της λήξης έσπευσε να του τα εκφράσει αυτοπροσώπως. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα, όπως συμβαίνει εδώ και κάποιο διάστημα στους προπονητές.

Αυτή ακριβώς η κίτρινη έφερε και το ρεκόρ για τον Βιεϊρά που είδε δεχτεί συνολικά 29 κίτρινες κάρτες στη δεκαετία του ’90, 43 σε αυτήν του 2000 κι άλλες 4 στη δεκαετία του ’10. Φυσικά αυτή ήταν η πρώτη του στη δεκαετία του ’20 αν και δεν θα έκανε σε κανέναν εντύπωση να ακολουθήσουν κι άλλες. Ο Γάλλος φημιζόταν, εξάλλου, για το δυναμισμό που έβγαζε όσο αγωνιζόταν. Κάτι που φαίνεται πως δεν έχει χάσει ούτε και τώρα που βρίσκεται στον πάγκο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ