ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δέχεται να φύγει ο Κουτίνιο, αλλά με… προϋποθέσεις!

Ο Φιλίπε Κουτίνιο φέρεται να έχει αποδεχτεί το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να τον διατηρήσει στις τάξεις της και επιθυμεί κι ο ίδιος να αποχωρήσει, αλλά υπό προϋποθέσεις.

Δέχεται να φύγει ο Κουτίνιο, αλλά με… προϋποθέσεις!

Από τη στιγμή που ο Κουτίνιο βρέθηκε στην Μπαρτσελόνα, η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα. Κι αυτό γιατί ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ποτέ να ταιριάξει στους «μπλαουγκράνα». Φυσικά, οι απαιτήσεις προς το πρόσωπο του ήταν αρκετά μεγάλες από την αρχή. Βλέπετε, ο ίδιος ήταν ηγέτης στη Λίβερπουλ και οι Καταλανοί δαπάνησαν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Οπότε ήλπιζαν πως με τα χρήματα αυτά βρήκαν τον νέο ηγέτη της μεσαίας γραμμής τους. Ωστόσο, ο ίδιος δεν μπόρεσε ποτέ να ανταποκριθεί σε αυτόν τον ρόλο και γι’ αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε μια «ανάσα» από την αποχώρηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, ο Κουτίνιο παραμένει τελικά μέχρι και σήμερα στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, έλαβε αρκετές ευκαιρίες από τον Ρόναλντ Κούμαν στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά δεν εντυπωσίασε και ιδιαίτερα. Η απόλυση του Ολλανδού τεχνικού και η έλευση του Τσάβι έδωσε μια νέα ευκαιρία στον Βραζιλιάνο, που και πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη. Ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως αρχίσει να μην τον υπολογίζει και ήδη η Μπαρτσελόνα ψάχνεται να τον… ξεφορτωθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Sport» και ο 29χρονος είναι θετικός να αποχωρήσει, αλλά μόνο για Ιταλία ή Αγγλία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κουτίνιο

Δύσκολα στην Ιταλία, περισσότερες ελπίδες για Premier League ο Κουτίνιο

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Κουτίνιο λειτουργεί απολύτως επαγγελματικό το τελευταίο διάστημα και δεν θέλει να δημιουργήσει εντάσεις εντός της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος έχει ειδοποιήσει ήδη τους εκπροσώπους του, που αναζητούν τρόπο για να φύγει ως δανεικός ή να πουληθεί. Αυτό, δηλαδή που θέλει και η Μπαρτσελόνα για να εξοικονομήσει χρήματα. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, ο 29χρονος άσος έχει θέσει την προϋπόθεση η ομάδα που θα βρεθεί να είναι από την Ιταλία ή την Premier League.

Ωστόσο, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως τουλάχιστον η περίπτωση της Serie A είναι δύσκολη για τον Κουτίνιο. Μόνο η Γιουβέντους είναι αυτή που μπορεί να πλησιάσει τον μισθό που λαμβάνει ο Βραζιλιάνος στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Οπότε, η τελευταία ελπίδα του 29χρονου άσου, αλλά και της Μπαρτσελόνα είναι η Premier League, όπου ο ίδιος έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του ως παίκτης της Λίβερπουλ. Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν όσο μπορούν να βοηθήσουν την κατάσταση, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ