Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετό: «Οι Αφρικανοί είναι πιο ταλαντούχοι από τους Ευρωπαίους»
Ευρώπη

Ετό: «Οι Αφρικανοί είναι πιο ταλαντούχοι από τους Ευρωπαίους»

Ο Σαμουέλ Ετό έκανε μια δήλωση που έχει αρκετό ενδιαφέρον, συγκρίνοντας εν γένει τους Αφρικανούς με τους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές.

04.01.2022 | 18:23

Την προσοχή του ποδοσφαιρικού κοινού επιχειρεί να τραβήξει ο Σαμουέλ Ετό. Ο Καμερουνέζος παλαίμαχος επιθετικός έχει γράψει τη δική του ιστορία στο άθλημα. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα στην Μπαρτσελόνα κατακτώντας σημαντικούς τίτλους. Το ίδιο έκανε και στην Ίντερ όταν έγινε ανταλλαγή με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το 2009, αμέσως μετά την κατάκτηση του Champions League με τους «μπλαουγκράνα».

Θυμίζουμε πως η Μπάρτσα είχε νικήσει με 2-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, με τον Ετό να σκοράρει το πρώτο γκολ. Την επόμενη σεζόν ο Καμερουνέζος κατέκτησε ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο με τη φανέλα της Ίντερ. Τότε μάλιστα οι «νερατζούρι» του Ζοσέ Μουρίνιο είχαν φτάσει στο τρεμπλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αρκετά με τα ιστορικά γεγονότα, πάμε στα σημερινά. Ο Ετό προέβη σε μια δήλωσε που αναμένεται να σηκώσει μεγάλη κουβέντα. Μιας και έκανε σύγκριση μεταξύ Αφρικανών ποδοσφαιριστών και Ευρωπαίων. Λέγοντας ότι στην Αφρική υπάρχει μεγαλύτερο ταλέντο στο άθλημα από ότι στην Ευρώπη.

Η δήλωση του Σαμουέλ Ετό:

«Οι Αφρικανοί έχουν πολύ ταλέντο, οι Ευρωπαίοι λίγο λιγότερο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία αφρικανική εθνική ομάδα δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα Μουντιάλ. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει, καθώς είναι απλώς μερικά μονά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version