ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Η Ρεάλ έκανε πρόταση για να πάρει άμεσα τον Μπαπέ!»

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ τον οδηγεί όλο και πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, που σύμφωνα με τον Ιταλό ατζέντη, Τζιοβάνι Μπρανκίνι έκανε πρόταση για να τον αποκτήσει άμεσα.

«Η Ρεάλ έκανε πρόταση για να πάρει άμεσα τον Μπαπέ!»

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι είχε στηθεί ένα μεγάλο μεταγραφικό «σίριαλ» γύρω από τον Κίλιαν Μπαπέ. Η Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας ο Γάλλος είναι διακαής πόθος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, κι έφτασε στο σημείο να προτείνει το ποσό των 170 εκατομμυρίων ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για εκείνον. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι απέρριψαν κάθε πρόταση που τους ήρθε, «πατώντας» στο γεγονός ότι ο νεαρός άσος έχει συμβόλαιο μαζί τους ως το καλοκαίρι του 2022. Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην στο «σίριαλ» αυτό.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, ο Μπαπέ εδώ και λίγες ημέρες είναι ελεύθερος να μιλήσει και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει και φυσικά να μετακινηθεί εκεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι. Η Παρί εδώ και καιρό προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά χωρίς αντίκρισμα. Κι αυτό γιατί ο Γάλλος άσος φέρεται ήδη εδώ και καιρό να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο Ιταλός ατζέντης, Τζιοβάνι Μπρανκίνι στη «Gazzetta dello Sport», με τη «Marca» να μεταφέρει τα λεγόμενα του, οι Μαδριλένοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 50 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Γάλλο από τον Ιανουάριο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Λίγες οι πιθανότητες της Ρεάλ να αποκτήσει από τον τώρα τον Μπαπέ

Ο Μπρανκίνι τόνισε πως η Ρεάλ έχει κινηθεί άμεσα για να κλείσει τον Μπαπέ ακόμα και τώρα. Μάλιστα, ανέφερε πως η προσέγγιση του Πέρεθ στην όλη περίσταση δείχνει μια τεράστια σταθερότητα από μεριάς «βασίλισσας». Πάντως, επισήμανε πως θα ήταν κρίμα ο Γάλλος άσος να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, δεδομένης της ποιότητας του. Βέβαια, όπως τονίζει η «Marca», δύσκολα η Παρί θα δεχτεί την πρόταση αυτή. Εξάλλου, δεν δέχτηκε το καλοκαίρι να πουλήσει και δεν αναμένεται να το κάνει τώρα, ειδικά από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στο Champions League.

«Εξαρτάται από την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να αποκτήσει άμεσα τον Μπαπέ κι έχει προσφέρει 50 εκατομμύρια. Δεν ξέρω πως θα καταλήξει όμως. Πάντως αυτό σε μένα δείχνει πως η προσέγγιση του Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει προσοχή, γιατί δείχνει μια σταθερότητα της ομάδας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, είναι κρίμα για όλους που ένας παίκτης σε αυτό το επίπεδο φεύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος», ανέφερε ο Μπρανκίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ