ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τούχελ για Λουκάκου: «Ζήτησε συγγνώμη και είναι αφοσιωμένος εδώ»

Για όσα συνέβησαν με τον Ρομέλου Λουκάκου μίλησε ο Τόμας Τούχελ, επισημαίνοντας ότι ο Βέλγος φορ ζήτησε τελική συγγνώμη και είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι.

Τούχελ για Λουκάκου: «Ζήτησε συγγνώμη και είναι αφοσιωμένος εδώ»

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Ρομέλου Λουκάκου πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Τσέλσι. Φυσικά, αυτό έγινε με το… αζημίωτο, αφού οι «μπλε» δαπάνησαν περίσσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του από την Ίντερ. Εξάλλου, ο Βέλγος φορ προερχόταν από μια εκπληκτική διετία στους «νερατζούρι», με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν. Εκεί όπου πέτυχε 30 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, οδηγώντας την ομάδα του στο Scudetto, έπειτα από 11 χρόνια. Η επιστροφή του στην ομάδα του Λονδίνου έμοιαζε να ξεκινάει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, με τέσσερα γκολ στα ισάριθμα πρώτα του ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, από εκείνο το σημείο κι έπειτα η απόδοση του Λουκάκου έπεσε αισθητά. Σε αυτό, βέβαια, έπαιξαν ρόλο και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε. Παράλληλα, ο Βέλγος φορ δημιούργησε αρκετά μεγάλο θέμα με τις δηλώσεις του τις τελευταίες ημέρες, όπου εξέφραζε τη δυσαρέσκεια του στην Τσέλσι. Γι’ αυτό και ο Τόμας Τούχελ τον άφησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ την Κυριακή (2/1). Οι δύο άνδρες φέρονταν να τα «βρήκαν» την αμέσως επόμενη μέρα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γερμανός τεχνικός την Τρίτη (4/1), αποκαλύπτοντας πως ο 28χρονος φορ ζήτησε συγγνώμη και είναι αφοσιωμένος στην ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λουκάκου

Τούχελ: «Το θέμα με τον Λουκάκου δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο νομίζετε»

Ο Τούχελ ανέφερε πως το θέμα με τον Λουκάκου δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο φάνηκε. Όπως τόνισε απλά ήθελε να καταλάβει πως τα όσα είπε ο Βέλγος φορ δεν ήταν σκόπιμα, αλλά μια ατυχής δήλωση. Ο Γερμανός επισήμανε πως ο Βέλγος φορ ανέλαβε τις ευθύνες του και θα λύσει όλη την παρεξήγηση, ενώ παραμένει σταθερά αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Μάλιστα, κάλεσε και τους οπαδούς του συλλόγου να δεχτούν τη συγγνώμη τους και να ξεχάσουν το συμβάν.

«Ζήτησε συγγνώμη και επέστρεψε στην ομάδα. Το θέμα δεν ήταν μεγάλο όσο νομίζετε. Για μένα ήταν σημαντικό να καταλάβω ότι η συνέντευξη που έδωσε δεν ήταν σκόπιμη από τον Ρομέλου. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να αποδεχθούμε τη συγγνώμη του. Ο Ρομέλου γνωρίζει πολύ καλά τι συνέβη και τι δημιούργησε. Αισθάνεται την ευθύνη να καθαρίσει όλη αυτή την αναστάτωση που προκλήθηκε. Δεν έχει άλλη επιλογή, είναι παίκτης μας. Είναι αφοσιωμένος στην Τσέλσι. Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα και είναι πολύ συναισθηματικός τύπος. Ελπίζω ότι οι οπαδοί θα το δεχθούν και θα υποστηρίξουν την ομάδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε», ανέφερε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ