ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έφερε τα πάνω-κάτω η Μπαρτσελόνα και δεν «κάηκε»! (vid)

Για μία ώρα η Μπαρτσελόνα... ζούσε με το άγχος ενός μεγάλου κάζου, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει της μαχητικής Λινάρες (2-1) και να προκριθεί στο Κύπελλο.

Έφερε τα πάνω-κάτω η Μπαρτσελόνα και δεν «κάηκε»! (vid)

Τέλος καλό, όλα καλά στον «πλανήτη» Μπαρτσελόνα. Οι ελλειπείς «μπλαουγκράνα» τα βρήκαν σκούρα από την μαχητική Λινάρες (τρίτης κατηγορίας), όμως βρήκαν το τρόπο στο δεύτερο μέρος να επικρατήσουν 2-1 και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19’, ωστόσο ο… φευγάτος Ντεμπελέ επανέφερε τις ισορροπίες, προτού ο Τζούτγκλα υπογράψει την ανατροπή. Επανεμφάνιση με την φανέλα των Καταλανών για τον 40χρονο Ντάνι Άλβες από τη στιγμή που επέστρεψε στο κλαμπ. Μπαρτσελόνα

Το ματς

Ισορροπημένη η εκκίνηση του αγώνα με τους Ντάνι Άλβες, Ζόρντι Άλμπα και Νίκο να αλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την Μπαρτσελόνα. Τα λεπτά περνούσαν χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, αλλά στο 19’ τα πάντα άλλαξαν! Οι παίκτες του Τσάβι δεν είχαν ισορροπία στα μετόπισθεν και ο Ντίαθ τους τιμώρησε. Με ωραία κεφαλιά από την μικρή περιοχή, εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό γέμισμα από τα δεξιά κι έγραψε το 1-0. Ένα γκολ που ξεσήκωσε το πλήθος χαρίζοντάς του Highlight…ζωής!

Η Μπάρτσα ήταν υποχρεωμένη να ξεκινήσει.. να παίζει. Η κατοχή ξεπερνούσε το 80% για τους «μπλαουγκράνα». Πίεζαν πολύ από τα άκρα. Είχαν 2-3 σουτ υπό πολύ καλές προϋποθέσεις με τους Νίκο και Ακομάκ, αλλά δεν μπορούσαν… για λίγο να βρουν στόχο. Οι παλιοσειρές, Ντάνι Άλβες και Ζόρντι Άλμπα είχαν καλές πλαγιοκοπήσεις, αλλά στην τελική προσπάθεια οι Καταλανοί τα έκαναν μαντάρα. Αποτέλεσμα αυτού να πάνε στα αποδυτήρια, έχοντας ν’ ανέβουν έναν μίνι Γολγοθά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπαρτσελόνα

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Τσάβι έκανε τριπλή αλλαγή –με τον φευγάτο Ντεμπελέ να περνά στο ματς. Το παιχνίδι παιζόταν στο μισό της Λινάρες, οι «μπλαουγκράνα» είχαν την υπεροχή, αλλά ήταν… δυσλειτουργικοί στο να απειλήσουν ουσιαστικά. Αν και με πολλούς παίκτες εκτός, η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα και διαθέτει ποιότητα. Και τελικά ο προαναφερθείς Γάλλος ηταν αυτός που έδωσε τη λύση! Στο 62’ με πολύ ωραίο σουτ –στο οποίο όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας φέρει ευθύνη- έγραψε το 1-1.

Όσο να ‘ναι, αυτό το γκολ έδιωξε αρκετό από το άγχος που είχε κυριεύσει τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα. Ελάχιστα, αργότερα, βέβαια, χρειάστηκε η σωστή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ για να μην μετρήσει νέο γκολ της Λνάρες. Και τελικά στο 70’ ήρθαν τα πάνω-κάτω! Ο Τζούτγκλα από κοντά «υπέγραψε» την ολική ανατροπή για το 2-1 των «μπλαουγκράνα». Στο τελευταίο 20λεπτο, το ματς είχε μία… άγρια ομορφιά, καθώς και οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι σε εντυπωσιακά σουτ (ο Ντεμπελέ αυτό της Μπαρτσελόνα), με αυτή του Τσάβι να έχει και 3-4 μεγάλες στιγμές να «τελειώσει» πρόωρα την υπόθεση…

Φάσεις και γκολ από το Λινάρες-Μπαρτσελόνα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ