ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι βρήκε τον «μαέστρο» που έψαχνε!
Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Άρσεναλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για όλους και για όλα στον Γκάρι Νέβιλ!
Ίντερ: Τα μεταγραφικά της πλάνα για το καλοκαίρι!
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ράνγκνικ θέλει 6αρι και η Γιουνάιτεντ του θέτει δίλημμα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει πράξη την επιθυμία του Ράλφ Ράνγκνικ και όλων των φίλων του συλλόγου. Σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση αμυντικού μέσου.

Ο Ράνγκνικ θέλει 6αρι και η Γιουνάιτεντ του θέτει δίλημμα!

Η πληγή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τα τελευταία χρόνια έχουν επενδύσει τεράστια ποσά προκειμένου να χτίσουν μια ομάδα που να μπορεί να χτυπήσει τίτλους. Ο ανταγωνισμός στην Αγγλία κάθε σεζόν γίνεται όλο και πιο έντονος. Το επίπεδο ανεβαίνει και οι μεγάλοι ενισχύουν τα ρόστερ τους καλύπτοντας με τις καλύτερες δυνατές λύσεις τα κενά τους. Η Γιουνάιτεντ εδώ και πολύ καιρό γνωρίζει την αδυναμία της ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία αδυνατεί να βρει τη λύση.

Ο Όλε Γκούναρ Σολσκιερ προσπαθούσε να καλύψει τη μεσαία του γραμμή και πολύ περισσότερο τη θέση «6» με πρόχειρες λύσεις. Μάτιτς, Φρεντ και ΜακΤόμινει δεν μπορούν να σταθούν επάξια σε αυτόν τον δύσκολο ρόλο. Ο πρώτος είναι μεγάλος σε ηλικία, ο δεύτερος δε ξέρει τη θέση, ενώ ο τρίτος μπορεί να έχει όρεξη όμως χρειάζεται βοήθειες στο πλευρό του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο νέος τεχνικός των «Κόκκινων Διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ θέλει να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το κενό. Να αποκτήσει τον παίκτη που θα θωρακίσει τη μεσαία του γραμμή και θα δώσει την ελευθερία κινήσεων που αναζητούν οι υπόλοιποι μέσοι για να δημιουργήσουν. Το ρεπορτάζ του έγκυρου SkySports αναφέρει πως ο Γερμανός σε συνεργασία με τον σύλλογο έχει καταλήξει σε δύο περιπτώσεις.

Νέβες και Καμαρά στη λίστα της Γιουνάιτεντ

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Μπουμπακάρ Καμαρά της Μαρσέιγ και Ρούμπεν Νέβες της Γουλβς. Ο πρώτος εδώ και καιρό παρακολουθείται στενά από τον βρετανικό σύλλογο. Το συμβόλαιό του με τους Μασσαλούς ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Στο παιχνίδι της απόκτησής του βρίσκονται επίσης οι Νιούκαστλ και Ρόμα. Όσον αφορά τώρα την υπόθεση Νέβες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δείξει διάθεση να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησής του. Οι «Λύκοι» διατηρούν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του παίκτη μιας και τον δεσμεύουν μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Όποιος και να έρθει πάντως από τους δύο στο Ολντ Τράφορντ θα κάνει τη δουλειά για τον Ράνγκνικ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ