ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Έτοιμος να… χαιρετήσει για μια νέα «περιπέτεια» ο Σουάρες!

Ο Λουίς Σουάρες μοιάζει διατεθειμένος να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης, που λήγει το καλοκαίρι και να «μετακομίσει» στο MLS.

Έτοιμος να… χαιρετήσει για μια νέα «περιπέτεια» ο Σουάρες!

Το καλοκαίρι του 2020 ο Λουίς Σουάρες μετακόμισε στη Μαδρίτη για χάρη της Ατλέτικο. Ο Ουρουγουανός φορ είχε μόλις αποχωρήσει αρκετά επεισοδιακά από την Μπαρτσελόνα εκείνο το διάστημα. Βλέπετε, παρόλα τα γκολ και τις επιτυχίες που είχε, χρεώθηκε ένα μέρος της αποτυχημένης σεζόν και τέθηκε εκτός πλάνων του Ρόναλντ Κούμαν. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο παχυλός μισθός του, που οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν να… ξεφορτωθούν. Έτσι, ο έμπειρος φορ βρέθηκε στους «ροχιμπλάνκος» που του έδωσαν την ευκαιρία να μείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Κάτι που καμία από τις δύο πλευρές δεν μετάνιωσε.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Σουάρες έκανε μια εκπληκτική σεζόν και με 21 τέρματα σε 32 παιχνίδια, ήταν από τους ηγέτες της Ατλέτικο στην κατάκτηση της La Liga. Ωστόσο, η δεύτερη σεζόν του Ουρουγουανού άσου δεν μοιάζει καθόλου στην πρώτη. Αν και ξεκίνησε αρκετά δυνατά τη χρονιά, ο 34χρονος φορ μετράει μόλις 8 γκολ σε 25 ματς, έχοντας μείνει… άσφαιρος για εννιά σερί ματς. Ο έμπειρος επιθετικός δεν περνάει και πολύ καλά στους «ροχιμπλάνκος» κι αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στο μέλλον του. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», που επικαλείται η «AS», ο ίδιος δεν σκέφτεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του και θέλει να αποχωρήσει το καλοκαίρι για το MLS.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σουάρες

Θέλει μια νέα «περιπέτεια» στο MLS ο Σουάρες

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Σουάρες έχει ήδη πάρει την απόφαση του. Κάτι που σημαίνει πως με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι, θα αφήσει τόσο την Ατλέτικο όσο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για να αγωνιστεί στις ΗΠΑ. Ο Ουρουγουανός φαίνεται πως θέλει μια νέα «περιπέτεια» στην καριέρα του και το MLS του την προσφέρει. Άλλωστε, εκεί και ο ίδιος δεν θα έχει την τόσο μεγάλη πίεση του πρωταθλητισμού και των συνεχόμενων αγώνων, ενώ αναμένεται να αμειφθεί πλουσιοπάροχα.

Ωστόσο, δεν θεωρείται απίθανο να αλλάξουν τα δεδομένα ως το καλοκαίρι. Εξάλλου, είναι γνωστή η καλή σχέση και η αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα σε Σουάρες και Σιμεόνε. Κάτι που σημαίνει πως αν ο Αργεντινός τεχνικός θέλει να διατηρήσει τον Ουρουγουανό φορ στην ομάδα θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, πως θα πετύχει τον σκοπό του. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες αποχώρησης του έμπειρου επιθετικού αυξάνονται συνεχώς, αλλά όλα θα φανούν το καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ