ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια «ανάσα» από τον ηγέτη της Πόρτο!

Η Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουίς Ντίας της Πόρτο, ο οποίος εντυπωσίασε τον Γιούργκεν Κλοπ στα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια «ανάσα» από τον ηγέτη της Πόρτο!

Η περσινή σεζόν ήταν σχεδόν… εφιαλτική για τη Λίβερπουλ σε όλους τους τομείς. Οι «κόκκινοι» επλήγησαν από ουκ ολίγους τραυματισμούς κι αυτό είχε αντίκτυπο στις εμφανίσεις τους. Αυτός, εξάλλου, ήταν και ο βασικός λόγος που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν με αξιώσεις τα σκήπτρα τους στην Αγγλία. Μάλιστα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε πολύ οριακά να βρεθεί εντέλει στην τετράδα της Premier League. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έδειχνε ικανή να κυνηγήσει ως το τέλος τον φετινό τίτλο. Ωστόσο, τα τελευταία άσχημα της αποτελέσματα την έχουν αφήσει λίγο πίσω στη μάχη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας βέβαια ένα ματς λιγότερο. Οι «κόκκινοι» είναι δεδομένο ότι θα κυνηγήσουν τον τίτλο ως το τέλος, όπως θα κάνουν και με τις υπόλοιπες διοργανώσεις που συμμετέχουν. Ωστόσο, γνωρίζουν καλά πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Ήδη, άλλωστε, οι Μανέ, Σαλάχ και Κεϊτά έφυγαν για να αγωνιστούν στο Κόπα Άφρικα. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ έχει ανάγκη για μια λύση στην επίθεση της και σύμφωνα με την «Sun» την έχει βρει στο πρόσωπο του Λουίς Ντίας, όντας κοντά σε συμφωνία με την Πόρτο για την άμεση απόκτηση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντίας Λίβερπουλ

Θα… ξηλωθεί για τον Ντίας η Λίβερπουλ

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, η Λίβερπουλ παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Κολομβιανό εξτρέμ. Εξάλλου, ο ίδιος κάνει χρονιά καριέρας με τη φανέλα των «δράκων», μετρώντας 14 γκολ και 5 ασίστ σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οι «κόκκινοι» είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν αρκετά καλά, αφού οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στους ομίλους του Champions League. Ο Κλοπ τον θεωρεί την ιδανική λύση και η αγγλική ομάδα έχει ήδη κάνει την κίνηση της και φέρεται να πλησιάζει σε συμφωνία.

Φυσικά, η Λίβερπουλ θα… ξηλωθεί για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, εφόσον ολοκληρωθεί. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα χρειαστεί να καταβάλει περίπου 70 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Δηλαδή, δέκα εκατομμύρια λιγότερα από την ρήτρα που έχει ο Ντίας στο συμβόλαιο του με την Πόρτο. Μένει, πλέον, να φανεί αν το θέμα θα κλείσει θετικά για τους «κόκκινους» μέσα στο επόμενο διάστημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ