Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
STOP του Μουρίνιο σε οπαδούς της Ρόμα που παρεκτράπηκαν!
Ρόμα

STOP του Μουρίνιο σε οπαδούς της Ρόμα που παρεκτράπηκαν!

Πραγματικό κύριος ο Ζοσέ Μουρίνιο, αποτρέποντας τους φίλους της Ρόμα από το να τραγουδήσουν ρατσιστικό σύνθημα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

06.01.2022 | 22:39

Ακόμα μια σπουδαία κίνηση που επιδεικνύει τη σπουδαία προσωπικότητα του έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στη Μίλαν. Ο Πορτογάλος  ήξερε πότε να βάλει στη θέση του μερικούς φίλους της Ρόμα, όταν αυτοί παρεκτράπηκαν και τραγουδούσαν ρατσιστικό σύνθημα για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Κανένα περιθώριο ρατσισμού για τον Μουρίνιο!

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δείξει πως καταδικάζει κάθε μορφή ρατσισμού. Σε όποια ομάδα και αν βρέθηκε, ο Πορτογάλος ποτέ δεν ανέχθηκε ακραίες συμπεριφορές ρατσιστικού χαρακτήρα. Κάτι που απέδειξε και στο ντέρμπι της Μίλαν με τη Ρόμα για το πρωτάθλημα.

Με τους «τζιαλορόσι» πίσω στο σκορ, η γκρίνια των «Ρωμαίων» ήταν μεγάλη. Σύμφωνα με το «DAZN», λίγο πριν ο Λεάο σκοράρει για το 3-1, μερίδα οπαδών της Ρόμα ξεκίνησε να τραγουδάει ρατσιστικό σύνθημα με αποδέκτη τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Καταλαβαίνοντας άμεσα τι γίνεται, ο «Special One» τους ζήτησε να σταματήσουν αμέσως, πράγμα και το οποίο έκαναν.

Ζοσέ Μουρίνιο και Ζλα΄ταν Ιμπραΐμοβιτς συνυπήρξαν για μια σεζόν στο Μιλάνο (2008-09), όταν και οι δύο βρισκόντουσαν στη μεγάλη αντίπαλο της Μίλαν, Ίντερ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version