ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Έχει… πλάνο με Μπρούνο αν χάσει Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει σαν νούμερο ένα καλοκαιρινό της στόχο τον Μπρούνο Φερνάντες αν δεν αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Έχει… πλάνο με Μπρούνο αν χάσει Χάαλαντ η Μπαρτσελόνα!

Η φετινή σεζόν είναι μια από τις δυσκολότερες τη σύγχρονης ιστορίας της Μπαρτσελόνα σε όλους τους τομείς. Πρώτα πρώτα το καλοκαίρι οι «μπλαουγκράνα» έζησαν ένα τεράστιο τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε ύστερα από 17 χρόνια, δίνοντας τέλος στη «χρυσή» εποχή του συλλόγου. Σε αυτό το γεγονός έπαιξε καθοριστικό ρόλο η κάκιστη οικονομική κατάσταση των Καταλανών, που δεν μπορούσαν να ανανεώσουν τον Αργεντινό. Αυτό, βέβαια, είχε αντίκτυπο και στο αγωνιστικό κομμάτι για την ισπανική ομάδα. Ήδη η ομάδα της Βαρκελώνης βρίσκεται στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με αγώνα λιγότερο στη La Liga.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα αποκλείστηκε και από τη συνέχεια του Champions League και θα αγωνιστεί στο Europa League για πρώτη φορά μετά το 2004. Αν μη τι άλλο η κατάσταση στην ομάδα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα. Αρχικά, οι «μπλαουγκράνα» έδωσαν την τεχνική τους ηγεσία στον Τσάβι, που κατάφερε να συσπειρώσει κόσμο και ομάδα γύρω του, ενώ και η μεταγραφή του Φεράν Τόρες λειτούργησε καθοριστικά προς αυτό. Μάλιστα, οι Καταλανοί σχεδιάζουν το μεγάλο… κόλπο το καλοκαίρι με την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Βέβαια, όπως αναφέρει η «Sun», ακόμα κι αν δεν πάρει τον Νορβηγό φορ, η ισπανική ομάδα έχει έτοιμο το plan B. Κι αυτό ακούει στο όνομα Μπρούνο Φερνάντες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα

Ο Μπρούνο μοιάζει… φευγάτος και η Μπαρτσελόνα τον «ορέγεται» 

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Χάαλαντ αποτελεί ακόμα τον βασικό στόχο της Μπαρτσελόνα για το καλοκαίρι. Ωστόσο, η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που έχει, αλλά και του υψηλού συνολικού κόστους της μεταγραφής του. Έτσι, στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» έχουν βγει στη… γύρα για εναλλακτικές λύσεις. Και ο πρώτος παίκτης που τους ήρθε στο μυαλό είναι ο Μπρούνο Φερνάντες. Εξάλλου, οι Καταλανοί τσέκαραν την περίπτωση του, προτού ακόμα βρεθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος άσος δεν περνάει και το καλύτερο του διάστημα στους «κόκκινους διαβόλους» αυτή την περίοδο. Μετράει μόλις 5 γκολ και 9 ασίστ σε 24 ματς, αρκετά μακριά από τις εξαιρετικές επιδόσεις του εδώ και 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ο Μπρούνο φέρεται να είναι ένας από τους 17 παίκτες που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και ζήτησαν να αποχωρήσουν. Κάτι που σημαίνει πως σε ενδεχόμενη πρόταση της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος θα το σκεφτεί αρκετά σοβαρά. Αυτό φυσικά, εφόσον η κακή εικόνα τους αγγλικού συλλόγου συνεχιστεί. Βέβαια, είναι δεδομένο πως η Γιουνάιτεντ θα απαιτήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την πώληση του, αν δεχτεί να μπει σε συζητήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ