ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Διέρρευσαν οι μισθοί της Μπαρτσελόνα – Η «απάντηση» του Πικέ! (pics)

Οι υψηλότερες απολαβές των παικτών της Μπαρτσελόνα βγήκαν στη... φόρα από ισπανικό κανάλι, με τον Ζεράρ Πικέ να διαψεύδει τα πάντα μέσω social media.

Διέρρευσαν οι μισθοί της Μπαρτσελόνα – Η «απάντηση» του Πικέ! (pics)

Η φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως… περίεργη. Βλέπετε, το καλοκαίρι η απώλεια του Λιονέλ Μέσι έπειτα από 17 χρόνια σηματοδότησε ένα μεγάλο τέλος εποχής. Ο Αργεντινός άσος είχε συμφωνήσει να ανανεώσει, αλλά οι κακές οικονομικές συνθήκες του συλλόγου δεν το επέτρεψαν. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και αγωνιστικά. Βλέπετε, βρίσκονται ήδη στο -15 από την πρωτοπόρο της La Liga Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με ματς λιγότερο. Την ίδια στιγμή αποκλείστηκαν από τους ομίλους του Champions League και θα αγωνιστούν στο Europa League για πρώτη φορά από το 2004.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, το μεγαλύτερο θέμα της Μπαρτσελόνα είναι κυρίως το οικονομικό. Γι’ αυτό, άλλωστε, και προσπαθεί εδώ και καιρό από τη μια να ξεφορτωθεί παίκτες κι από την άλλη να μειώσει αρκετούς από τους υψηλούς μισθούς της. Το καταλανικό κανάλι «Esport3», που τον περασμένο Ιανουάριο είχε αποκαλύψει το… αστρονομικό συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι (555 εκατ.), έβγαλε στη… φόρα τις απολαβές και του φετινού ρόστερ των «μπλαουγκράνα», με τον Ζεράρ Πικέ να είναι αυτός με τον υψηλότερο μισθό, αμειβόμενος με 28 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το μισθολόγιο της Μπαρτσελόνα και η απάντηση του Πικέ

Δεύτερος πίσω από τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα είναι ο Σέρτζι Μπουσκέτς με 23 εκατομμύρια κι έπειτα ο Τζόρντι Άλμπα με 20 εκατομμύρια ευρώ. Αξιοσημείωτες είναι οι απολαβές των Ουμτιτί και Κουτίνιο. Βλέπετε, οι δύο ποδοσφαιριστές που είναι… ξένα σώματα στην ομάδα λάμβαναν ετησίως 20 και 16 εκατομμύρια αντίστοιχα. Βέβαια, ο Βραζιλιάνος ήδη αποχώρησε με προορισμό την Άστον Βίλα ως το καλοκαίρι. Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν λαμβάνει συνολικά 14 εκατομμύρια, λίγα παραπάνω από τους Σέρτζι Ρομπέρτο και Ουσμάν Ντεμπελέ, που αμείβονται με 12 έκαστος.

Πάντως, ο Ζεράρ Πικέ τοποθετήθηκε δημοσίως για τη διαρροή αυτή. Ο Ισπανός στόπερ διέψευσε μέσω Twitter το δημοσίευμα, αποκαλύπτοντας πως η μισή δόση του ετήσιου μισθού του οριακά ξεπερνούσε τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ. «Χαρακτήρες σαν αυτόν χρεώνουν τη δημόσια τηλεόραση για να υπερασπιστούν τους φίλους τους. Εδώ είναι το 50% της μισθοδοσίας μου που πήρα στις 30 Δεκεμβρίου. Σεβάσου λίγο τον εαυτό σου», έγραφε στην ανάρτηση του ο Πικέ, αναφερόμενος στην δημοσιογράφο, Λουίς Κανούτ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ