ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Άνετη, ωραία και… νέα στην επόμενη φάση η Λίβερπουλ! (vid)

Η νεανική Λίβερπουλ αν και... αγχώθηκε λίγο στην αρχή «καθάρισε» άνετα την Σριούσμπερι (4-1) και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Άνετη, ωραία και… νέα στην επόμενη φάση η Λίβερπουλ! (vid)

Το Κύπελλο Αγγλίας είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, αλλά η Λίβερπουλ δεν είχε… όρεξη να γίνει πρωταγωνίστρια σε μια τέτοια. Μπορεί να «αγχώθηκε» λίγο νωρίς από την Σριούσμπερι, αλλά το νεανικό (κυρίως) σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε κανένα θέμα να κάμψει την αντίσταση της (4-1) και να προκριθεί στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης. Δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων» ο Γκόρντον, που πέτυχε το πρώτο γκολ. Φαμπίνιο (2) και Φιρμίνο τα άλλα γκολ, είχαν προηγηθεί με τον Ούντο οι φιλοξενούμενοι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Παγωμάρα» από τον Ούντο και… άμεση ανατροπή απ’ τη Λίβερπουλ

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα του, με τη Λίβερπουλ να έχει την κατοχή αλλά να μην απειλεί. Είναι χαρακτηριστικό πως έπρεπε να φτάσουμε στο 22ο λεπτό για την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Γκόρντον συνέκλινε από δεξιά και σούταρε, αλλά ο Μαρόσι έδιωξε. Ωστόσο, η Σριούσμπερι στην πρώτη της καλή στιγμή κατάφερε να… παγώσει το «Άνφιλντ» στο 27′. Ο Ογκμπέτα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ούντο με προβολή στην «καρδιά» της άμυνας έκανε το 1-0! Μάλιστα ο σκόρερ της έκανε τον γνωστό πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο για να… πικάρει τους «κόκκινους».

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απαντήσουν μόλις επτά λεπτά αργότερα. Ο Μπράντλεϊ έκανε το γύρισμα από δεξιά κι ο Γκόρντον κοντρόλαρε και πλάσαρε σωστά μέσα από την περιοχή για το 1-1! Έτσι ο Άγγλος άσος έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ σε ηλικία μόλις 17 ετών και 96 ημερών. Μάλιστα, η Λίβερπουλ έφτασε στην ολική ανατροπή του ματς στο 43′. Από εκτέλεση φάουλ του Ρόμπερτσον, ο Ίμπανκς-Λαντέλ βρήκε την μπάλα με το χέρι, με τον διαιτητή να καταλογίζει άμεσα το πέναλτι. Ο Φαμπίνιο ήταν εύστοχος στην εκτέλεση κι έκανε το 2-1 για τους «κόκκινους»! Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή στο πρώτο μέρους, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Ο Φιρμίνο «κλείδωσε» την πρόκριση

Η Λίβερπουλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος κι «άγγιξε» το τρίτο γκολ της στο 49′. Ο Ρόμπερτσον έκανε το γύρισμα στην κίνηση, η μπάλα έφτασε στον Ντίξον-Μπόνερ που πλάσαρε από τη μικρή περιοχή, με τον Μαρόσι να διώχνει με το πόδι. Ωστόσο, παρά το ξεκίνημα αυτό, ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια. Οι «κόκκινοι» είχαν σταθερά την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν απειλούσαν με αξιώσεις την εστία του Μαρόσι. Από την άλλη η Σριούσμπερι προσπαθούσε να πάρει την μπάλα ξανά στα πόδια της και να κυνηγήσει την ισοφάριση.

Τελικά η Λίβερπουλ ήταν αυτή που βρήκε τρίτο τέρμα και «κλείδωσε» την πρόκριση στο 79′. Από γύρισμα του Μόρτον ο Κονατέ πήγε να πλασάρει, οι αμυντικοί του έβαλαν την κόντρα και η μπάλα έφτασε στον Φιρμίνο στη μικρή περιοχή, με τον Βραζιλιάνο να τη στέλνει στα δίχτυα με τακουνάκι για το 3-1! Μάλιστα στις καθυστερήσεις οι «κόκκινοι» σκόραραν και πάλι. Από εκτέλεση φάουλ κι ύστερα από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Φαμπίνιο που διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Έτσι, η Λίβερπουλ πανηγύρισε την πρόκριση της στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Κέλεχερ, Μπράντλεϊ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (92′ Τσιμίκας), Φαμπίνιο, Μόρτον, Ντίξον-Μπόνερ (64′ Φιρμίνο), Γκόρντον (80′ Φράουεντορφ), Τζόουνς, Ουόλτμαν (46′ Μιναμίνο).

Σριούσμπερι (Στιβ Κότεριλ): Μαρόσι, Πένινγκτον, Ίμπανκς-Λαντέλ, Νερς, Μπένετ (88′ Ντάνιελς), Βέλα, Ντέιβις, Λίχι, Ογκμπέτα (85′ Πιέρ), Μπόουμαν (85′ Μπλόξχαμ), Ούντο (85′ Τζάνε).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ