ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ετοιμάζεται να γίνει… Παριζιάνος ο Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά φέρεται να έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ετοιμάζεται να γίνει… Παριζιάνος ο Πογκμπά!

Για αρκετά μεγάλο μέρος του περσινού καλοκαιριού το όνομα του Πολ Πογκμπά βρέθηκε σε μεταγραφικά σενάρια. Εξάλλου, ουκ ολίγες ομάδες θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Γάλλο άσο εκείνη τη στιγμή. Ο ίδιος, όμως, επέλεξε να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπαίνοντας μάλιστα αρκετά δυνατά στη σεζόν. Το εξαιρετικό του ξεκίνημα δεν κράτησε πολύ βέβαια, με τον ίδιο, αλλά και την ομάδα, να έχουν ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Αποκορύφωμα όλων για τον 28χρονο άσο, η αποβολή του στην συντριβή από τη Λίβερπουλ (5-0), μόλις 15 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, τον περασμένο Νοέμβριο ο Πογκμπά τραυματίστηκε σε προπόνηση της εθνικής Γαλλίας κι ακόμη δεν έχει επιστρέψει. Μάλιστα, θα αργήσει 3-4 εβδομάδες ακόμα, όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο προπονητής της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ. Αυτό, πάντως, που «καίει» τον αγγλικό σύλλογο είναι το μέλλον του. Κι αυτό γιατί από την 1η Ιανουαρίου είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει για το καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής, ο Γάλλος δεν έχει ανανεώσει, αν και υπάρχει πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» στο τραπέζι. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Todo Fichajes», ο ίδιος θα την αρνηθεί γιατί βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Πογκμπά

Η συμφωνία Πογκμπά-Παρί κλείνει μέσα στον Ιανουάριο

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, αρχικά ο Πογκμπά ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, η «βασίλισσα» απέρριψε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, θεωρώντας πως η μεταγραφή του, έστω και ως ελεύθερο, δεν θα είναι οικονομικά συμφέρουσα. Έτσι, ουσιαστικά η Παρί έμεινε να «παίζει» μόνη της για την απόκτηση του Γάλλου μέσου. Εξάλλου, ο στόχος των Παριζιάνων εδώ και λίγο καιρό είναι να αποκτήσουν περισσότερους γηγενής ποδοσφαιριστές και θέλουν να ξεκινήσουν από τον 28χρονο άσο.

Ο Πογκμπά αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Παρί, με το αζημίωτο βέβαια. Κι αυτό γιατί θα γίνει ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του γαλλικού συλλόγου, πίσω μόνο από τον Νεϊμάρ. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει η συμφωνία. Κάτι που αναμένεται να γίνει στα τέλη Ιανουαρίου, όταν ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα επισκεφτεί το Παρίσι για τις τελευταίες συζητήσεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ