ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έκτακτο: Εκτός αποστολής με Τσέλσι ο Χάαλαντ – Το ανακοίνωσε ο Γκουαρντιόλα!
O Φαμπρίτσιο Ρομάνο βάζει… ταφόπλακα στη συνεργασία Μίλαν – Πιόλι
Το παράπονο του Γκρίλις: «Δεν ξέρετε από ποδόσφαιρο! Είναι ενοχλητικό πλέον»
Παρί: «Διαγράφει» για πάντα τον Μπαπέ – Η υπόσχεση που δεν τήρησε!
Διέρρευσε η εμφάνιση της Άρσεναλ για τη σεζόν 2024/25 (pic)
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα!
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ιταλική εποποιία στη Ρώμη με Γιουβέντους θριαμβεύτρια! (vid)

Δράμα, ανατροπές και υπέροχα γκολ, Ρόμα και Γιουβέντους χάρισαν ένα κλασικό παιχνίδι στην ιστορία του καμπιονάτο!

Ιταλική εποποιία στη Ρώμη με Γιουβέντους θριαμβεύτρια! (vid)

Αδιανόητο, ασυναγώνιστο, μυθικό! Το ντέρμπι της αγωνιστικής στην Ιταλία ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, με επτά γκολ, ανατροπές και υπέροχα τέρματα! Καλύτερη για 60 λεπτά η Ρόμα, όμως σε ένα μισάωρο οι «μπιανκονέρι» έκαναν φύλλο και φτερό τα όνειρα του Μουρίνιο, επιστρέφοντας από το 3-1 σε… 3-4!

Ανώτερη Ρόμα, αλλά χωρίς τα γκολ

Οργισμένη μετά την ήττα από τη Μίλαν, η Ρόμα ξεκίνησε πολύ δυναμικά! Κυρίως από τα δεξιά, το πρώτο δεκάλεπτο απείλησε τους «μπιανκονέρι». Ο Τάμι Έμπιραχαμ πλησίασε το γκολ, όμως η κεφαλιά του (7′) δεν μπόρεσε να περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο Άγγλος δεν λάθεψε. Εκτέλεση κόρνερ του Βερετού, κεφαλιά του 24χρνου και 1-0 η Ρόμα!

Το προβάδισμα όμως δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ, μιας και η Γιουβέντους απάντησε άμεσα. Μόλις στο 18′, ο Πάουλο Ντιμπάλα με άριστο πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε Πατρίσιο και αμυντικούς για να επαναφέρει την ισορροπία στο σκορ. Σαφώς ανεβασμένη, η Γιουβέντους ήταν αυτή που είχε πλέον τον έλεγχο στον αγώνα.

Η ατυχία όμως δεν άργησε να χτυπήσει την πόρτα των «μπιανκονέρι». Μετά από μερικές μονομαχίες, ο Φεντερίκο Κιέζα δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο, δίνοντας τη θέση του στον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Στιγμές πριν το ημίχρονο, η Ρόμα έχασε χρυσή ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ, όμως ο Σμόλινγκ δεν σκόραρε από καλή θέση.

Η Ρόμα ξύπνησε, η Γιουβέντους όμως «ξέσπασε»!

Θέλοντας να μετουσιώσει την υπεροχή της στο πρώτο μισό του αγώνα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν το ίδιο δυνατό από τους «τζιαλορόσι». Με τη βοήθεια της τύχης, ο Μικιταριάν βρήκε δίχτυα στο 48′. Το σουτ του Αρμένιου κόντραρε σε αμυντικό και κρέμασε τον Σέζνι, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στη Ρόμα. Λίγα λεπτά αργότερα, το άπιαστο φάουλ του Πελεγκρίνι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Με το σκορ στο 3-1 η Γιουβέντους γύρισε τον διακόπτη! Κιν και Μπεντακούρ έδωσαν τη θέση τους σε Μοράτα και Αρτούρ και η εικόνα άλλαξε αμέσως! Ο Ισπανός «σέρβιρε» στον Λοκατέλι (70′), ο οποίος από κοντά μείωσε σε 3-2. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Κουλουσέφσκι να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή! Μετά από έλεγχο του VAR, ο διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του και το 3-3 ήταν γεγονός!

Έχοντας πλέον το μομέντουμ υπέρ της, η Γιουβέντους πίστεψε και έφτασε στην ανατροπή. Ο Ντε Σίλιο (76′) έφερε την απόλυτη παγωμάρα στο «Ολίμπικο», ολοκληρώνοντας τη μνημειώδη ανατροπή της Γιουβέντους!  Οι συγκινήσεις όμως δεν τελείωσαν εκεί. Ο Ντε Λιχτ υπέπεσε σε πέναλτι στο 81′, με τον ρεφ του αγώνα να τον αποβάλει! Η εσχάτη των ποινών όμως δεν μετατράπηκε σε γκολ, με την εκτέλεση του Πελεγκρίνι να αποκρούεται από τον Σέζνι.

Με παίκτη παραπάνω, η Ρόμα ξεκίνησε να πιέζει ασφυκτικά. Το όγδοο γκολ του αγώνα πλησίασε πολύ ο Κάρλες Πέρες. Στο 95ο λεπτό ο Σέζνι καθαρά έδιωξε τη μπάλα από τα πόδια του Έιμπραχαμ, αποτρέποντας την ισοφάριση! Στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα, η Γιούβε άντεξε και πήρε μια μυθική νίκη στη Ρώμη!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ