ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Δήλωσε «παρών» για το Clasico o Φάτι! (pic)

Ο Άνσου Φάτι επέστρεψε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα έπειτα από δύο μήνες κι είναι έτοιμος να την ενισχύσει στο Clasico με τη Ρεάλ για το Super Cup.

Δήλωσε «παρών» για το Clasico o Φάτι! (pic)

Χωρίς καμία αμφιβολία η περσινή σεζόν είναι μια από αυτές που σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει ο Άνσου Φάτι. Βλέπετε, ο Ισπανός άσος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της λόγω τραυματισμού, όντας μακράν του δεύτερου ο πιο άτυχος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Τον Νοέμβριο του 2020 είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου, που τον άφησε εκτός μέχρι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Κι όλα αυτά ενώ βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας ως τότε πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ σε 10 ματς. Ο νεαρός χειρουργήθηκε συνολικά τέσσερις φορές και περίμενε 11 ολόκληρους μήνες για να επιστρέψει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Φάτι επέστρεψε τον περασμένο Σεπτέμβριο και το συνδύασε, μάλιστα, με γκολ κόντρα στη Λεβάντε στο πρώτο του ματς. Ωστόσο, η ατυχία δεν έλεγε να αφήσει τον Ισπανό επιθετικό. Βλέπετε, ξανά τον Νοέμβριο, στην αναμέτρηση κόντρα στη Θέλτα τραυματίστηκε στο γόνατο και μπήκε σε φάση αποθεραπείας. Ο ίδιος κατέβαλε προσπάθειες να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν, αλλά δεν πρόλαβε να παίξει στα πρώτα ματς των «μπλαουγκράνα» το 2022. Ο νεαρός άσος συνέχισε να δουλεύει για την επιστροφή του και τελικά την πέτυχε στο κατάλληλο timing, αφού βρίσκεται στην αποστολή των Καταλανών για το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Φάτι γύρισε και θέλει να «σπάσει» την κακή παράδοση κόντρα στη Ρεάλ

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει τη «βασίλισσα» την Τετάρτη (12/1) και η επιστροφή του Φάτι είναι ένα ιδιαιτέρως χαρούμενο νέο για τον Τσάβι. Κι αυτό γιατί οι «μπλαουγκράνα» είναι γεμάτοι απουσίες ενόψει της αναμέτρησης. Βλέπετε, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Ρόναλντ Αραούχο και Φρένκι Ντε Γιονγκ, που δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Ο Φατί από τη μεριά του, όμως, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς αν κι ακόμα δεν είναι σίγουρο το πόσο.

Πάντως, ο νεαρός άσος είναι σχεδόν σίγουρο πως ήθελε να προλάβει αυτό το παιχνίδι. Κι αυτό γιατί θέλει να «σπάσει» την κακή παράδοση που έχει απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Βλέπετε, ο Φάτι έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές κόντρα στη «βασίλισσα», χωρίς να την κερδίσει. Πιο συγκεκριμένα μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Οπότε για τον ίδιο το ματς έχει ιδιαίτερη σημασία και θέλει να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ