Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετοιμάζεται για τη Γιουνάιτεντ ο Κουτίνιο! (pic)
Premier League

Ετοιμάζεται για τη Γιουνάιτεντ ο Κουτίνιο! (pic)

Ο Φίλιπε Κουτίνιο πέρασε επιτυχώς τις απαιραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άστον Βίλα.

10.01.2022 | 20:30

Αντίστροφα μετρά η επάνοδος του Φίλιπε Κουτίνιο στην Premier League. Ο Βραζιλιάνος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι παράλληλα έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Άστον Βίλα. Στην οποία ανήκει ως δανεικός βέβαια, από την Μπαρτσελόνα.

Προ τριών ημερών οι «χωριάτες» του Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου επιτελικού χαφ. Ο Κουτίνιο θα παίξει ξανά στο αγγλικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια. Μιας και τον Ιανουάριο του 2018 άφησε τη Λίβερπουλ προκειμένου να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

Τα πράγματα όμως, δεν πήγαν όπως τα περίμενε τόσο ο παίκτης όσο κι οι «μπλαουγκράνα». Στο μεσοδιάστημα ο Κουτίνιο είχε δοθεί δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων το Champions League τον Αύγουστο του 2020. Τότε που στον ημιτελικό είχε σκοράρει κιόλας δυο τέρματα στο ιστορικό 8-2 απέναντι στην ομάδα που άνηκε, την Μπαρτσελόνα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλέον ο Κουτίνιο κοιτάζει να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο και η Άστον Βίλα μπορεί να του προσφέρει όσα χρειάζεται. Για την ώρα, περιμένει το ματς του Σαββάτου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όντας έτοιμος καθώς πέρασε τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version