ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ρόμα

Ο Μουρίνιο άδειασε τους παίκτες του: «Έχουν κάποιο κόμπλεξ, είναι… αδύναμοι»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να καταλάβει πως οι παίκτες της Ρόμα... κατόρθωσαν να ηττηθούν εν τέλει από την Γιουβέντους!

Ο Μουρίνιο άδειασε τους παίκτες του: «Έχουν κάποιο κόμπλεξ, είναι… αδύναμοι»

Η Ρόμα υπέστη μια ήττα-σοκ από την Γιουβέντους! Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 μέχρι και το 70′, ωστόσο στην συνέχεια κατέρρευσε και ηττήθηκε με 4-3! Μια ακόμα τραγική αντίδραση από τους τζιαλορόσι…

Ο τεχνικός των Ρωμαίων δεν μπορούσε να καταλάβει το τι ακριβώς έκαναν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο… και τους “άδειασε”!

Ο Special One “κατηγορεί” τους παίκτες του πως έχουν… αδύναμο χαρακτήρα, τονίζοντας πως έχουν κάποιου είδους ψυχολογικό κόμπλεξ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μουρίνιο

«Για 70′ ελέγχαμε πλήρως την αναμέτρηση. Η ομάδα μου έπαιξα πραγματικά καλά και δεν έδινε ευκαιρίες στους αντιπάλους. Πιέζαμε ψηλά, αλλάζαμε ωραία την μπάλα, αυτός ήταν ο στόχος μας»

«Μετά πέσαμε ψυχολογικά! Ήταν ξαφνικό, μετά το 3-2, κυρίευσε η Γιουβέντους, έχουν μια δυνατή νοοτροπία νικητή. Εμείς φοβηθήκαμε για κάποιον λόγο. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μετά το 3-2, αλλά οι παίκτες μου είχαν! Υπάρχει κάποιο κόμπλεξ ψυχολογικό σε όλους τους παίκτες μου…», ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς.

«Στο τέλος της μέρας όταν έχεις πέσει τόσο χαμηλά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς στα πόδια σου και να δείξεις χαρακτήρα. Αλλά υπάρχουν αρκετοί στα αποδυτήρια μας που είναι αδύναμοι χαρακτήρες, δεν το αντέχουν αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εγώ από μόνος μου δεν μπορώ να τα διορθώσω όλα! Θέλω βοήθεια από την ομάδα και την διοίκηση. Θέλω να δουλεύω όλες τις μέρες και να φτάσω ψηλά τον σύλλογο», είπε ο Μουρίνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ