ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Ο Σαούλ ανεβαίνει κι ο Τούχελ… τρίβει τα χέρια του!

Ο Σαούλ έχει αρχίσει να παίρνει λίγο τα... πάνω του στην Τσέλσι, με τον Τόμας Τούχελ να βλέπει στο πρόσωπο του Ισπανού μια ακόμα λύση στη μεσαία γραμμή.

Ο Σαούλ ανεβαίνει κι ο Τούχελ… τρίβει τα χέρια του!

Το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Σαούλ βρέθηκε σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια. Κι αυτό γιατί ο ίδιος είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Στους «ροχιμπλάνκος» είχε χάσει τη θέση βασικού που είχε και θέλησε να αλλάξει παραστάσεις. Εκείνο το διάστημα βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Γκριεζμάν. Ωστόσο, η μετακίνηση αυτή δεν ευοδώθηκε κι έτσι ο Ισπανός μέσος βρέθηκε στην Τσέλσι και την Premier League, ως μια νέα «περιπέπετεια» στην καριέρα του. Βέβαια, τα πράγματα γι’ αυτόν στην Αγγλία δεν ξεκίνησαν ιδανικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βλέπετε, στο μεγαλύτερο μέρος της φετινής σεζόν ο Σαούλ έμοιαζε να είναι εκτός πλάνων του Τόμας Τούχελ. Ο Ισπανός μέσος είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι μετράει μόλις 161 λεπτά στην Premeir League (5 συμμετοχές) και 114 λεπτά (3 συμμετοχές) στο Champions League. Ωστόσο, με την έλευση του 2022, ο 26χρονος άσος μοιάζει να έχει… αναγεννηθεί. Κάτι που φάνηκε στα παιχνίδια κόντρα σε Τότεναμ (Λιγκ Καπ) και Τσέστερφιλντ (Κύπελλο Αγγλίας), με τον προπονητή του μάλιστα να τον αποθεώνει, γνωρίζοντας πως πλέον έχει μια ακόμα λύση για τη μεσαία γραμμή του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Σαούλ

Στο χέρι του Σαούλ να δείξει τι αξίζει πλέον

Μετά το παιχνίδι για το Κύπελλο Αγγλίας ο Τούχελ αποθέωσε τον Σαούλ, επισημαίνοντας πως από το ματς με την Τότεναμ και μετά έχει ανέβει αισθητά. Μάλιστα, έκανε λόγο για αυξημένη αυτοπεποίθηση και υπομονή από μεριάς του Ισπανού. Ο Γερμανός τεχνικός ήταν από τους που στήριζαν εξ αρχής τον 26χρονο άσο, έχοντας δηλώσει κατά το παρελθόν πως χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Κάτι που φαίνεται ότι συμβαίνει και σε μια δύσκολη συγκυρία για την Τσέλσι. Ο ίδιος αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και στην Premier League και καλείται να δείξει ότι τον αξίζει.

«Νομίζω το μεγάλο βήμα για τον Σαούλ ήταν το ματς με την Τότεναμ. Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει και με τον Λιούις Χολ. Σήμερα (σ.σ το Σάββατο) ο Σαούλ ήταν μέλος μια δυνατής ομάδας. Παίξαμε βέβαια με μια ομάδα πέμπτης κατηγορίας, οπότε δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Έπαιξε καλά και έχει περισσότερο αυτοπεποίθηση, είναι γενικά σε καλύτερη κατάσταση. Ήταν υπομονετικός κι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι του, ενώ είχε μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι μας σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θεωρώ πως κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να παίζει ανά τρεις μέρες. Ο Σαούλ βελτιώθηκε και νομίζω μπορεί να γίνει ένας σημαντικός παίκτης για εμάς», ανέφερε ο Τούχελ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ