ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Kιελίνι: «Η Ίντερ φαβορί για το SuperCopa, φαβορί και για το Scudetto»

Ο πολύπειρος στόπερ της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι μία μέρα πριν τον τελικό του SuperCopa έχρισε φαβορί για τον τίτλο την αντίπαλό του, Ίντερ.

Kιελίνι: «Η Ίντερ φαβορί για το SuperCopa, φαβορί και για το Scudetto»

Την πίεση στον αντίπαλο προσπαθεί να ρίξει ο πολύπειρος Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους ξέρει πολύ καλά πως αύριο η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ. Οι «Νεραντζούρι» αναμετρώνται στο Σαν Σίρο με τη Γιουβέντους με έπαθλο τον τίτλο του SuperCopa Ιταλίας. Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους όντας σε καλό φεγγάρι.

Από τη μία η Ίντερ προελαύνει στην Ιταλία και τη Serie A πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Από την άλλη η «Μεγάλη Κυρία» προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ρόμα με ανατροπή μέσα στην Αιώνια Πόλη. Μια επιτυχία που όπως τονίζει και στις παρακάτω δηλώσεις του ο Κιελίνι δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

«Πρέπει να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας. Μια νίκη όπως αυτή που ήρθε κόντρα στην Ρόμα μας ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε. Να εργαστούμε σκληρά με ταπεινότητα και εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πως οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Η Ίντερ έχει τρομερή ποιότητα. Σωματικά είναι άπαντες σε εξαιρετικό επίπεδο. Σκοράρουν ακατάπαυστα. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε. Να καλύψουμε τα νεκρά μας διαστήματα στο παιχνίδι. Να αποτρέπουμε επικίνδυνες καταστάσεις, όπως τα δύο απανωτά γκολ της Ρόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κιελίνι.

Υποκλίθηκε σε Κριστιάνο αλλά και Ίντερ ο Κιελίνι

Στη συνέχεια ο Ιταλός στόπερ αναφέρθηκε στην απουσία του Κριστιάνο από τη Γιουβέντους αλλά και στην Ίντερ. Τόνισε πως οι Μιλανέζοι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και δικαίως βρίσκεται στην κορυφή. «Ο Κριστιάνο κατάφερε να κρύψει τη μεγάλη μας αδυναμία στο σκοράρισμα. Ήταν κομβικός για εμάς. Με έναν κορυφαίο παίκτη σαν αυτόν είναι πολύ πιο εύκολο να μην δεις τα προβλήματα. Περνάμε μια δύσκολη σεζόν χωρίς εκείνον. όμως δείχνουμε να ανακάμπτουμε. Έχουμε τον Κεν και τον Λοκατέλι. Κατά τα άλλα δεν άλλαξαν πολλά πράγματα.

Η Ίντερ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία. Όπως ήταν και πέρυσι. Ρωτήστε τον Μπαστόνι τι του είχα πει όταν η Ίντερ βρισκόταν επτά βαθμούς πίσω φέτος. Μόνο αυτοί μπορούσαν να καλύψουν την απόσταση. Μπορεί η Μίλαν να είναι στο κόλπο του τίτλου αλλά η Ίντερ είναι μακράν η πιο ολοκληρωμένη ομάδα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ