ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Βινίσιους και το καλοκαιρινό στοίχημα που έκανε… σμπαράλια!

Ο Βινίσιους είχε βάλει στοίχημα με το προσωπικού του επιτελείο να ξεπεράσει τα 12 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέτος και ήδη... πανηγυρίζει τη νίκη του.

Ο Βινίσιους και το καλοκαιρινό στοίχημα που έκανε… σμπαράλια!

Δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως ο Βινίσιους έχει κλέψει τις εντυπώσεις στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Ναι μεν ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ξανά ο απόλυτος αστέρας της, αλλά κι ο Βραζιλιάνος είναι εντυπωσιακός. Κι αυτό γιατί πλέον μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον παίκτη που ονειρεύονταν οι Μαδριλένοι όταν τον απέκτησαν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, πως δαπάνησαν 45 εκατ. ευρώ για την αγορά του, ενώ ακόμη δεν είχε κλείσει τα 18. Στην πρώτη του χρονιά υπό τον Κάρλο Αντσελότι ο 21χρονος έχει καταφέρει να «εκτοξευθεί» και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ηγέτες του μέλλοντος της ομάδας.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό, άλλωστε, η Ρεάλ Μαδρίτης πριν λίγο καιρό ξεκίνησε συζητήσεις με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του. Η εξαιρετική σεζόν του Βινίσιους βέβαια έχει και την εξήγηση της. Κι αυτή, σύμφωνα με τη «Marca» κρύβεται πίσω από ένα στοίχημα που έβαλε το καλοκαίρι με το προσωπικό του επιτελείο. Βλέπετε, με το κλείσιμο της περσινής σεζόν ο Βραζιλιάνος δεν ήταν ευχαριστημένος με τα νούμερα του (6 γκολ, 7 ασίστ σε 49 ματς). Έτσι, το επιτελείο του, θέλοντας να τον βελτιώσει, του έθεσε ως στόχο φέτος τα 12 τέρματα. Δηλαδή, ακριβώς τα διπλάσια, έναν στόχο που ο ίδιος τον πέτυχε από τον… Γενάρη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βαλένθια Βινίσιους

Κανείς δεν ξέρει που θα… σταματήσει φέτος ο Βινίσιους

Βλέπετε, με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Βαλένθια (4-1) το Σάββατο (8/1), ο Βινίσιους έφτασε τα 14 σε 26 ματς φέτος, έχοντας και 9 ασίστ. Πάντως, ο Βραζιλιάνος είχε δείξει από την αρχή πως θα έπαιρνε σοβαρά αυτό το στοίχημα. Κι αυτό γιατί όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, το δέχτηκε χωρίς… διαπραγματεύσεις και δουλεύοντας πιο σκληρά από ποτέ. Τον Δεκέμβριο ισοφάρισε τον στόχο του και μόλις ένα μήνα μετά τον διέλυσε, θέλοντας πλέον να προσθέσει όσα περισσότερα γκολ μπορεί στη σεζόν.

Ο Βινίσιους κάνει χρονιά καριέρας και σαφέστατα το επιτελείο του παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο σε αυτό. Κάτι που τονίζει και η «Marca» στο δημοσίευμα της. Ο Βραζιλιάνος έχει γύρω του συνολικά 12 ανθρώπους από την εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Πρόκειται για τον μάνατζερ του, δύο βοηθούς του, έναν υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, έναν λογιστή, ένα σεφ, ένα φυσιοθεραπευτή, έναν προσωπικό οδηγό και τέσσερις ανθρώπους, που ασχολούνται με το ινστιτούτο «Vini Jr», που βοηθάει στην εκπαίδευση φτωχών παιδιών στη Βραζιλία. Αν μη τι άλλο νεαρός άσος φαίνεται πως έχει βρει τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω του. Κάτι που αντικατοπτρίζεται και με την παρουσία του μέσα στο γήπεδο, με τον ίδιο να λογίζεται πλέον ως σούπερ σταρ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ