ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Clasico υπερθέαμα με Ρεάλ Μαδρίτης θριαμβεύτρια (vid)

Τέτοιο clasico είχαμε χρόνια να δούμε! Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπαρτσελόνα στην παράταση (3-2) και να πάρει σπουδαία πρόκριση στον τελικό του SuperCopa Ισπανίας.

Clasico υπερθέαμα με Ρεάλ Μαδρίτης θριαμβεύτρια (vid)

Αχ να μην τελείωνε ποτέ αυτό το παιχνίδι. Ένα clasico που δεν χόρταινες να παρακολουθείς. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης χάρισαν παράσταση υψηλού επιπέδου στη Σαουδική Αραβία. Οι Μαδριλένοι ωστόσο ήταν αυτοί που στο τέλος χαμογέλασαν παίρνοντας τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του SuperCopa Ισπανίας. Η «Βασίλισσα» επικράτησε στην ματσάρα με 3-2 χάρις το γκολ του Βαλβέρδε στην παράταση.

Το ματς

Ο ημιτελικός του SuperCopa Ισπανίας ξεκίνησε όπως όλοι περίμεναν. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μπήκαν φοβισμένα στο παιχνίδι. Η μία προσπαθούσε να βρει τρόπο να περιορίσει το παιχνίδι της άλλης. Στο πρώτο 20λεπτο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτή που είχε ελαφρά κατοχή της μπάλας. Οι Καταλανοί από την άλλη με τους Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ και Τόρες δικαιολογημένα έδωσαν χώρο στον αντίπαλο.

Στο 25′ οι Μαδριλένοι στην πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Μπούσκετς έχασε την μπάλα στον χώρο του κέντρου. Μόντριτς και Μπενζεμά έπαιξαν τάχιστα την μπάλα. Ο Γάλλος βρήκε με κάθετη τον Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να τρυπάει την αντίπαλη άμυνα. Ο «Βίνι» βγήκε στην κόντρα και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Τερ Στέγκεν γράφοντας το 1-0. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ωστόσο αντί να πατήσουν στο προβάδισμά τους έδειξαν να δίνουν χώρο στον αντίπαλο.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν την κατοχή της μπάλας και με συντονισμένες προσπάθειες αύξησαν την πίεση στην αντίπαλη περιοχή. Για καλή τους τύχη τελικά βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Δράστης για τους Καταλανούς ο Λουκ Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο της μπάλας από τον Μιλιτάο. Έβαλε σωστά το πόδι του στην κόντρα και με τύχη… βουνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ρεάλ. Με το σκορ στο 1-1 οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Ματσάρα στα Εμιράτα με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα να τα δίνουν όλα μέχρι τελικής πτώσης

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα μπήκε ακόμη πιο δυνατά επιζητώντας την ανατροπή. Τρεις συνεχόμενες καλές στιγμές με τους Πέδρι, Λουκ Ντε Γιονγκ και Ντεμπελέ έστειλαν το μήνυμα στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Καταλανοί όμως τελικά έμειναν μέχρι εκεί. Από το 55′ και έπειτα η «Βασίλισσα» ξύπνησε και ανέλαβε δράση. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι έδειξαν να το θέλουν περισσότερο. Πιο πολύ από όλους ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στο 69′ προειδοποίησε σημαδεύοντας με όμορφο σουτ το κάθετο δοκάρι του Τερ Στέγκεν. Τρία λεπτά μετά όμως βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα. Αναμπουμπούλα στην άμυνα της Μπαρτσελόνα, ο Καρίμ βρέθηκε στο σωστό σημείο και από κοντά έκανε το 2-1 υπέρ της «Βασίλισσας«.

Και εκεί που όλοι πίστευαν πως η Ρεάλ θα κρατούσε το προβάδισμά της μέχρι το τέλος ήρθε η Μπαρτσελόνα να βρει ακόμη μία απάντηση. Ο Άνσου Φάτι πέρασε στο 81′ στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός στο 85′ πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά εκτέλεσε τον Κουρτουά γράφοντας το 2-2. Σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως το φινάλε των 90′. Μοιραία ακολούθησε παράταση.

Στο έξτρα μισάωρο και πάλι ο ρυθμός του αγώνα ήταν εξαιρετικός. Ξανά η Μπαρτσελόνα μπήκε με περισσότερη πίστη στο γκολ, η Ρεάλ όμως ξανά χαμογέλασε. Στο 99′ οι Μαδριλένοι βγήκαν στην κόντρα, η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Βαλβέρδε και ο Ουγουρουανός από κοντά έκανε με πλασέ το 3-2. To γκολ αυτό έμελλε να παίξει και το καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση. Η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος. Έτσι πανηγύρισε αυτή την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του SuperCopa Ισπανίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ