ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Μουρίνιο: Κατηγορεί τους «αδύναμους» παίκτες του στις τελευταίες τέσσερις δουλειές του

Ο Ζοσέ Μουρίνιο για τέταρτη φορά στις τελευταίες τέσσερις δουλειές του κατηγόρησε τους παίκτες του ότι δεν έχουν ισχυρές προσωπικότητες.

Μουρίνιο: Κατηγορεί τους «αδύναμους» παίκτες του στις τελευταίες τέσσερις δουλειές του

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ρόμα το περσινό καλοκαίρι. Ωστόσο, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη του σεζόν, μοιάζει ήδη να υιοθετεί τις παλιές κακές συνήθειες του παρελθόντος. Να βγαίνει δημόσια, δηλαδή, και να κατηγορεί τους παίκτες του ότι δεν έχουν «ισχυρές προσωπικότητες» και δεν αντέχουν υπό πίεση.

Ενδεικτικά είναι τα λόγια του μετά την ήττα από τη Γιουβέντους με 4-3. Θυμίζουμε ότι σε αυτό το ματς, η Ρόμα προηγούνταν με 3-1.

«Για 70′ ελέγχαμε πλήρως την αναμέτρηση. Η ομάδα μου έπαιξα πραγματικά καλά και δεν έδινε ευκαιρίες στους αντιπάλους. Πιέζαμε ψηλά, αλλάζαμε ωραία την μπάλα, αυτός ήταν ο στόχος μας. Μετά πέσαμε ψυχολογικά! Ήταν ξαφνικό, μετά το 3-2, κυρίευσε η Γιουβέντους, έχουν μια δυνατή νοοτροπία νικητή. Εμείς φοβηθήκαμε για κάποιον λόγο. Εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα μετά το 3-2, αλλά οι παίκτες μου είχαν! Υπάρχει κάποιο κόμπλεξ ψυχολογικό σε όλους τους παίκτες μου…», ανέφερε ο Πορτογάλος κόουτς.

«Στο τέλος της μέρας όταν έχεις πέσει τόσο χαμηλά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς στα πόδια σου και να δείξεις χαρακτήρα. Αλλά υπάρχουν αρκετοί στα αποδυτήρια μας που είναι αδύναμοι χαρακτήρες, δεν το αντέχουν αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Εγώ από μόνος μου δεν μπορώ να τα διορθώσω όλα! Θέλω βοήθεια από την ομάδα και την διοίκηση. Θέλω να δουλεύω όλες τις μέρες και να φτάσω ψηλά τον σύλλογο», είπε ο Μουρίνιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το έχει κάνει επανειλημμένως ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι η πρώτη φορά που ρίχνει το μπαλάκι στους παίκτες και στην ουσία τους διαπομπεύει δημοσίως. Για την ακρίβεια το έχει κάνει στις 4 τελευταίες ομάδες που έχει προπονήσει.

Όλα ξεκίνησαν στη 2η θητεία του στην Τσέλσι. Ο Πορτογάλος κόουτς κατηγόρησε την νοοτροπία των παικτών του μέσω της Telegraph. Είχε αποδώσει μάλιστα, την απόλυση του στην ανικανότητα των παικτών του να ανταπεξέλθουν στην πίεση.

Ο πρώην τεχνικός της Πόρτο απογείωσε αυτήν την τακτική όταν βρέθηκε στον πάγκο της Γιουνάιεντ. Το σύνδρομο της τρίτης χρονιάς εμφανίστηκε και στο Ολντ Τράφορντ κατονομάζοντας, μάλιστα, τους Λουκ Σο, Άντονι Μαρσιάλ και Κρις Σμόλινγκ. Παράλληλα, αμφισβήτησε αν ορισμένοι παίκτες της Γιουνάιτεντ μπορούν να ανταποκριθούν στο βάρος της φανέλας.

Στην Τότεναμ άντεξε 1,5 χρόνο σχεδόν. Ο 58χρονος είχε αναφέρει πολλές φορές ότι η ομάδα του «δεν ήταν ισχυρή πνευματικά» και ότι οι παίκτες παραήταν αγαθοί για να παίξουν ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς, αν έχουμε μάθει κάτι από την ιστορία, είναι ότι αυτή η συνήθεια του Μουρίνιο να χαρακτηρίζει «αδύναμους» τους παίκτες του αποδεικνύεται η αρχή του τέλους του. Ποτέ δε βελτίωσε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο, καταλήγοντας να απολύεται μετά από λίγο καιρό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ