ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Οι δύο ομάδες που θέλει να πάει ο Βλάχοβιτς!

Τους προσεχείς μήνες κρίνεται το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ντούσαν Βλάχοβιτς, με τον Σέρβο φορ να φαίνεται πως έχει θέσει ήδη τις προτεραιότητές του...

Οι δύο ομάδες που θέλει να πάει ο Βλάχοβιτς!

Χάαλαντ, Μπαπέ και Βλάχοβιτς ίσως είναι αυτή τη στιγμή τα πιο… καυτά ονόματα ενόψει του προσεχούς μεταγραφικού παζαριού. Το πού θα παίζουν του χρόνου αποτελεί ακόμη μυστήριο. Ο Σέρβος επιθετικός κάνει «μαγικά» και φέτος με την Φιορεντίνα, αλλά του χρόνου θα βρίσκεται σε άλλες πολιτείες. Πολλές ομάδες τον θέλουν. Ακόμη παραμένει δύσκολο… να πει κάποιος τι φανέλα θα φορά τη νέα σεζόν. Η αλήθεια είναι πως η Άρσεναλ κάνει.. τα πάντα για να τον πείσει να ανηφορίσει προς Λονδίνο. Ο Ομπαμεγιάνγκ δεν… υφίσταται, το συμβόλαιο του Λακαζέτ εκπνέει και ο Αρτέτα θέλει σαν… τρελός τον Βλάχοβιτς. Να του δώσει τα «κλειδιά» ως το νέο 9άρι της ομάδας.

Εξ ου και οι «κανονιέρηδες» παρουσιάζονται εδώ και καιρό να δώσουν γη και ύδωρ για τον ποδοσφαιριστή. Τόσο στον ίδιο, ετήσιες απολαβές, όσο και στους «βιόλα» για τη συγκατάθεσή τους. Παρόλ’ αυτά, ο Βλάχοβιτς ίσως δεν είναι τόσο… ψημένος με την προοπτική των Λονδρέζων. Και ίσως σε αυτό ευθύνονται οι… προτιμήσεις του. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Σέρβος στράικερ φέρεται να είπε στους στενούς του φίλους τις δύο ομάδες στις οποίες θα ήθελε να πάρει μεταγραφή!

Θέλει Ιταλία ο Βλάχοβιτς

Αμφότερες αγωνίζονται στην Ιταλία. Αμφότερες ψάχνονται επιθετικά. Αμφότερες είναι πρωταγωνίστριες -έστω κι αν η μία κάνει… νερά τα τελευταία 2-3 χρόνια. Και ο λόγος για τις Ίντερ και Γιουβέντους! Αυτές τις δύο έχει θέσει ως βασικό του στόχο για να συνεχίσει την καριέρα του ο Βλάχοβιτς. Από αυτές περιμένει και θέλει να κάνουν την κίνησή τους για να τις «υπηρετήσει» τα επόμενα χρόνια. Προφανώς ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην Ιταλία. Του αρέσει η ζωή εκεί. Του ταιριάζει και το πρωτάθλημα. Αλλά θέλει να αγωνίζεται κάπου που θα θεωρείται διεκδικητής του πρωταθλήματος. Κάτι που και οι «νερατζούρι» και οι «μπιανκονέρι» μπορούν να εγγυηθούν. Οσο κι αν η βαθμολογία φέτος δεν… λέει κάτι τέτοιο για τους δεύτερους.

Συν τοις άλλοις, ο Μοράτα φεύγει από τη Γιούβε το καλοκαίρι. Άρα, η ομάδα του Αλέγκρι ψάχνει το βασικό και αναντικατάστατο εννιάρι για τη γραμμή κρούσης. Άρα ο Βλάχοβιτς έχει θεωρητικά εξασφαλισμένη παρουσία.. Μοναδικό πρόβλημα πως η ταλαιπωρημένη οικονομικά «Γηραία Κυρία» πρέπει να βρει τα χρήματα να ικανοποιήσει την Φιορεντίνα για το deal. Από την άλλη, στην Ίντερ, ο Τζέκο σε 2 μήνες γίνεται 36. Θα πρέπει να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Οπότε, ουτε κι εκεί θα έχει πρόβλημα ο Βλάχοβιτς να πάρει φανέλα βασικού στο σπίτι του…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ