ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Λιοντάρι ο Αραούχο! Έπαιξε με βίδες στο «κλάσικο»! (pics)

Πείσμωσε ο Ρόναλντ Αραούχο και πέντε μέρες μετά το χειρουργείο βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του!

Λιοντάρι ο Αραούχο! Έπαιξε με βίδες στο «κλάσικο»! (pics)

Την Μπαρτσελόνα πάνω από όλα έβαλε στο «κλάσικο» της Τετάρτης ο Ρόναλντ Αραούχο. Ο Ουρουγουανός αμυντικός έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για τους «μπλαουγκράνα», παίζοντας ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε χειρουργηθεί! Μάλιστα, δεν πρόλαβε καν να βγάλει τις βίδες από το χέρι του!

Πέντε μέρες μετά το χειρουργείο ο Αραούχο φώναξε βροντερό «παρών»!

Πραγματικός… ρόμποκοπ ήταν για τη Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (12/1) ο Ρόναλντ Αραούχο. Στον ημιτελικό του ισπανικού Super Cup ο νεαρός αμυντικός έκανε μεγάλη υπέρβαση για να προλάβει να αγωνιστεί στο «κλάσικο» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και τελικά κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα του, ανεξάρτητα με την αδυναμία της να πάρει τη νίκη.

Το εντυπωσιακό με τον Ουρουγουανό σέντερ μπακ, είναι το πάθος του να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Στις 7 Ιανουαρίου, ο 22χρονος σέντερ μπακ είχε περάσει τις πόρτες του χειρουργείο, μετά από τραυματισμό στο χέρι του. Μάλιστα, οι γιατροί τοποθέτησαν βίδες σε δύο δάχτυλά, για να βοηθήσουν στην ίασή του. Ο ίδιος όμως δεν σκόπευε να μείνει αρκετό χρόνο εκτός και πέντε μέρες μετά ζήτησε να αγωνιστεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ