ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μοράτα ήταν και… πάει για την Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να εγκαταλείψει την περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα, λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πώληση του.

Μοράτα ήταν και… πάει για την Μπαρτσελόνα!

Τόσο η περσινή όσο και η φετινή σεζόν δεν είναι οι καλύτερες δυνατές για την Μπαρτσελόνα. Ειδικά φέτος, όμως, τα πράγματα είναι ακόμα πιο… ζόρικα για τους «μπλαουγκράνα». Αφού είδαν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί το καλοκαίρι έπειτα από 17 χρόνια, η αγωνιστική τους εικόνα έγινε αισθητά χειρότερο. Κάτι που φαίνεται και από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τους. Δεν είναι τυχαίο πως οι Καταλανοί βρίσκονται μόλις στην 6η θέση της La Liga και στο -17 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, έστω και με ματς λιγότερο. Την ίδια στιγμή η «βασίλισσα» τους απέκλεισε και από το Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπως έκανε και η Μπενφίκα στο Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα είχε αρκετούς λόγους να ελπίζει το τελευταίο διάστημα. Εξάλλου, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Τσάβι, έφερε έναν νέο «αέρα» στο σύλλογο. Όπως ακριβώς έκανε και η πρόσφατη απόκτηση του Φεράν Τόρες. Βέβαια, οι «μπλαουγκράνα» εδώ και λίγο καιρό έκαναν τις… κινήσεις τους για την απόκτηση ενός επιθετικού. Κι εκεί ήταν που το όνομα του Άλβαρο Μοράτα ήρθε στο προσκήνιο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται μάλιστα κοντά σε συμφωνία. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», οι Καταλανοί αποφάσισαν να κάνουν πίσω, λόγω των πολύ υψηλών απαιτήσεων της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πώληση του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μοράτα Μπαρτσελόνα

Το «μπάχαλο» με τη Γιουβέντους και οι επιλογές της Μπαρτσελόνα

Βλέπετε, ο Μοράτα από τη μια ήταν ο εκλεκτός του Τσάβι για την επίθεση του. Ο Ισπανός τεχνικός τον είχε επιλέξει προσωπικά, θεωρώντας πως θα ταιριάξει ιδανικά στα πλάνα του. Ωστόσο, το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει η Ατλέτικο Μαδρίτης για την πώληση του δανεικού στη Γιουβέντους φορ κρίθηκε υπερβολικό. Στις τάξεις της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν για λίγο καιρό να μειώσουν την τιμή. Αφού δεν τα κατάφεραν, όμως, αποφάσισαν να διατηρήσουν τα χρήματα αυτά για μια μεταγραφή το καλοκαίρι.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα ή θα προσπαθήσει να αποκτήσει κάποιον ελεύθερο επιθετικό ή ο Τσάβι θα χρησιμοποιήσει τον Φεράν Τόρες στην κορυφή. Παράλληλα, όπως τονίζει το δημοσίευμα, η Γιουβέντους ήταν αυτή που περιέπλεξε αρκετά τα πράγματα. Κι αυτό γιατί για να έστελνε πίσω τον Μοράτα στην Ατλέτικο, απ’ όπου οι Καταλανοί θα μπορούσαν και να τον δανειστούν, ήθελε να κλείσει τον αντικαταστάτη του. Γι’ αυτό και προσπάθησε να αποκτήσει ως δανεικό τον Μάουρι Ικάρντι, με την Παρί Σεν Ζερμέν να δέχεται μόνο την πώληση του. Έτσι, τα πράγματα άλλαξαν κι ο Ισπανός φορ θα μείνει προς ώρας στη «γηραιά κυρία».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ