ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο έχει αρχίσει να… φοβίζει τους συμπαίκτες του!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι χαρούμενος με την εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έχει κάνει τους συμπαίκτες του να... φοβούνται το παραμικρό τους λάθος.

Ο Κριστιάνο έχει αρχίσει να… φοβίζει τους συμπαίκτες του!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια. Αν και ο ίδιος βρέθηκε μια «ανάσα» από τη συμπολίτισσα Σίτι, διάλεξε τελικά να γίνει ξανά «κόκκινος διάβολος με στόχο την κορυφή. Εκεί απ’ όπου η ομάδα του απέχει από τη σεζόν 2012/13, όταν βρισκόταν ακόμη στον πάγκο της ο Σερ Άλε Φέργκιουσον. Ωστόσο, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί και με τον καλύτερο τρόπο, τουλάχιστον σε ομαδικό επίπεδο. Άλλωστε, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει εξαιρετικός ακόμα και σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Την ίδια στιγμή, όμως, αυτό δε μεταφράζεται σε νίκες.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο τη δεδομένη χρονική στιγμή 14 γκολ και 3 ασίστ σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, αρκετά εξ αυτών έδωσαν νίκες και βαθμούς στην ομάδα του. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη μείνει εκτός συναγωνισμού στην «μάχη» του τίτλου στην Premier League. Μάλιστα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φερόταν να κάνει σκέψεις φυγής, λόγω της εικόνας της ομάδας του. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Sun», ο 36χρονος άσος όχι μόνο δε θέλει να φύγει, αλλά έχει πάρει το ρόλο μέντορα στην ομάδα. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του έχουν αρχίσει… φοβούνται να κάνουν το παραμικρό λάθος.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Κριστιάνο: «Αν κάποιος θέλει βοήθεια και συμβουλές, θα είμαι ο πρώτος που θα τον στηρίξει»

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Κριστιάνο το έχει πάρει προσωπικά και θέλει να βελτιώσει την εικόνα ολόκληρης της ομάδας. Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως οι αντιδράσεις του Πορτογάλου σούπερ σταρ και τα ξεσπάσματα του, έχουν φοβίσει τους συμπαίκτες του. Ουσιαστικά έχει πλέον αναλάβει το ρόλο που είχε ο Ρόι Κιν, όταν εκείνος σαν νεαρός πρωτοβρέθηκε στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, πλέον βλέπει την ένταση των προπονήσεων να έχει πέσει κι αρκετούς συμπαίκτες του να… χαλαρώνουν. Κάτι που φυσικά τον θυμώνει ακόμα περισσότερο.

Κάτι που ο Κριστιάνο παραδέχτηκε και σε πρόσφατη συνέντευξη του στο «Skysports». Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δήλωσε πρόθυμος να συμβουλέψει οποιονδήποτε νεαρότερο συμπαίκτη του για το καλό της ομάδας. Ωστόσο, επισήμανε πως αν δεν υπάρχει η θέληση από τη μεριά των νεότερων να βελτιωθούν, τότε αυτό δε θα συμβεί.

«Οι πιο έμπειροι παίκτες πάντα μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους. Ωστόσο, αν σου δώσω κάποια συμβουλή, ακόμα κι αν είσαι νεότερος από μένα, αν όμως δεν τη χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου, τότε υπάρχει θέμα. Μπορώ να μιλάω όλη μέρα με κάποιον, αλλά αν η θέληση δεν έρχεται από μέσα του, είναι απίθανο να πετύχει. Αν θες βοήθεια και συμβουλές, θα είμαι ο πρώτος που θα βοηθήσει. Ωστόσο, αν δε θες τη βοήθεια μου, απλά κάνε τη δουλειά σου και ό,τι καλύτερο μπορείς  για την ομάδα», ανέφερε ο Κριστιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ