ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

«Απάντησε» στον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε ως τον Μάιο!»

Την απάντηση της στις δηλώσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε μέσω του CEO της, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, η Ντόρτμουντ καλώντας τον να καταλάβει και τη θέση της ομάδας, που δεν μπορεί να περιμένει ως τον Μάιο.

«Απάντησε» στον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε ως τον Μάιο!»

Την τελευταία τριετία ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Άλλωστε, ο ίδιος είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ντόρτμουντ, τον Ιανουάριο του 2020. Μόλις πέρσι, εξάλλου, πέτυχε 41 γκολ κι έδωσε 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο ηγέτης των Βεστφαλών στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας, αλλά και στην είσοδο στην τετράδα της Bundesliga. Πάντως, ο Νορβηγός φορ δε δείχνει διάθεση να… σταματήσει ούτε τη φετινή σεζόν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη, ο Χάαλαντ μετράει 21 γκολ κι 6 ασίστ σε 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Συνεχίζει να «πυροβολεί» ασταμάτητα τα αντίπαλα δίχτυα κι έχει φέρει την Ντόρτμουντ σε θέση διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο Νορβηγός άφησε τους Βεστφαλούς και σε «αναμμένα κάρβουνα», με τις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Φράιμπουργκ. Εκεί όπου κατηγόρησε την γερμανική ομάδα ότι τον πιέζει να αποφασίσει για το μέλλον του. Η Ντόρτμουντ απάντησε μέσω του CEO της, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, που μιλώντας στο «Westdeutsche Allgemeine Zeitung» κάλεσε τον νεαρό φορ να καταλάβει τη θέση της ομάδας και επισήμανε πως δεν μπορούν να περιμένουν ως τον Μάιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Βάτσκε: «Πρέπει ο Χάαλαντ να καταλάβει κι εμάς»

Ο Γερμανός παράγοντας αρχικά ανέφερε πως κανείς στους Βεστφαλούς δεν είχε θέμα με τις δηλώσεις Χάαλαντ. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν ότι είναι ένας αρκετά αυθόρμητος άνθρωπος. Ωστόσο, τόνισε πως δεν έχουν βάλει καμία πίεση στον Χάαλαντ, αφού ούτε συζητήσεις υπάρχουν, ούτε κάποιο ραντεβού. Τέλος, τον κάλεσε εκ νέου να καταλάβει τη θέση της ομάδας και του υπογράμμισε πως αργά ή γρήγορα πρέπει να καταλάβει ότι ως επαγγελματίας θα είναι αναγκαίο να μιλάει για το μέλλον του.

«Έτσι είναι ο Έρλινγκ, είναι πολύ αυθόρμητο παιδί και φυσικά κανείς δεν έχει πρόβλημα μαζί του έπειτα απ’ όσα είπε. Ωστόσο, θα πρέπει να καταλάβει και τη δική μας θέση αναφορικά με την περίπτωση του. Δεν του έχουμε βάλει καθόλου πίεση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ούτε συζητήσεις, αλλά ούτε και ραντεβού, οπότε δεν καταλαβαίνω τα όσα είπε. Εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο και πρέπει να το καταλάβει κι εκείνος. Ως ένας επαγγελματίας πρέπει επίσης να καταλάβει πως κάποια στιγμή θα είναι αναγκαίο να μιλήσει για το μέλλον του», ανέφερε ο Βάτσκε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ