Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η νέα γκέλα φέρνει παιχταρά στην Γιουνάιτεντ… με εντολή Ράνγκνικ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η νέα γκέλα φέρνει παιχταρά στην Γιουνάιτεντ… με εντολή Ράνγκνικ!

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ράλφ Ράνγκνικ ζήτησε την άμεση απόκτηση του Αμαντού Χαϊνταρά από την Σάλτσμπουργκ για να... σώσει την χρονιά!

16.01.2022 | 23:26

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη μια ακόμα… γκέλα στην Premier League Και είναι δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση. Η ομάδα φωνάζει για ποιοτική βοήθεια και αν μη τι άλλο η διοίκηση θέλει να κάνει το χατίρι στον τεχνικό της ομάδας, Ραλφ Ράνγκνικ!

Ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων είναι απογοητευμένος από το ρόστερ και θεωρεί πως πρέπει άμεσα… να έρθουν νέοι παίκτες! Για αυτόν τον λόγο και είχε συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας μετά την ισοπαλία κόντρα στην Άστον Βίλα, ζητώντας άμεσα την απόκτηση ενός μέσου και ενός επιθετικού.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Ράνγκνικ θεωρεί πως πρέπει άμεσα να έρθει στο Ολντ Τράφορντ ο νεαρός άσος της Σάλτσμπουργκ, Αμαντού Χαϊνταρά!

Ο 23χρονος μέσος των Αυστριακών θέλει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και η Γιουνάιτεντ του προσφέρει αυτήν την ευκαιρία. Πάντως οι Άγγλοι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα καταφέρουν!

Ο Χαϊνταρά είναι πρώτος στην λίστα των Άγγλων, ωστόσο… παίζουν δυνατά και τα ονόματα των Ράις και Μπέλιγκχμαμ! Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις και η μεταγραφή… ενός μέσου θεωρείται δεδομένη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version