ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: «Δεν έχουμε τελειώσει, θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (vid)

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τα 350 παιχνίδια που συμπλήρωσε στον πάγκο της Λίβερπουλ και έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες.

Κλοπ: «Δεν έχουμε τελειώσει, θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (vid)

Δεν είναι υπερβολή να αναφέρει κάποιος πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ο σύγχρονος αναμορφωτής της Λίβερπουλ. Ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία των τελευταίων ετών μιας εκ των πιο επιτυχημένων ομάδων στην ιστορία. Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή που ο Γερμανός ανέλαβε τους «κόκκινους» μέχρι και σήμερα, η ομάδα έχει κάνει… άλματα προόδου. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, η αγγλική ομάδα έχει επιστρέψει στην κορυφή, κατακτώντας την Premier League έπειτα από 30 χρόνια, αλλά και το Champions League. Κι όλα αυτά παρουσιάζοντας ταυτόχρονα κι ένα θελκτικό προς τον θεατή ποδόσφαιρο, αλλά και μια ομάδα που αρνείται να χάσει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κλοπ έχει καταφέρει να γίνει ένα με το DNA της Λίβερπουλ και συνεχίζει να γράφει ιστορία στον πάγκο της. Στην αναμέτρηση με την Μπρέντφορντ, ο Γερμανός τεχνικός έγινε μόλις ο όγδοος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που συμπληρώνει 350 παιχνίδια στον πάγκο. Μάλιστα, συνδύασε την επίδοση αυτή με μια άνετη νίκη (3-0), την υπ’ αριθμόν 210 για εκείνον. Αμέσως, μετά τη λήξη του ματς ο Γερμανός τεχνικός ρωτήθηκε μετά την αναμέτρηση για το ρεκόρ του κι αφού δήλωσε χαρούμενος τόνισε πως εκείνος και οι παίκτες του θα συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κλοπ

Κλοπ: «Είμαστε σαν οικογένεια κι έτσι θέλουμε να παραμείνουμε»

Αρχικά, ο Κλοπ αναφέρθηκε στο όλο δέσιμο που υπάρχει εντός της Λίβερπουλ, αλλά και τις πρώτες του μέρες. Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αυτοχαρακτηριστεί ως… τυχερός που είχε την ευκαιρία να βρίσκεται για αρκετά χρόνια στον πάγκο των «κόκκινων». Κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μετά την Ντόρτμουντ. Τέλος, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο μέλλον και τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα αρκετά πράγματα να πετύχει προτού κλείσει τον κύκλο της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Όταν κοιτάζω τις φωτογραφίες από τη μέρα που ήρθα (σ.σ τον Οκτώβριο του 2015) μοιάζω εντελώς διαφορετικός, οπότε ήταν μια έντονη εποχή τότε. Οπότε σίγουρα επενδύεις πολλά σε αυτή την ομάδα. Ωστόσο, κάθε μικρό πράγμα που πετυχαίνεις έχει μεγάλη αξία, λόγω του μεγέθους, αλλά και των αισθημάτων εντός του συλλόγου και του πόσο κοντά είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε σαν μια οικογένεια κι έτσι ακριβώς θέλουμε να παραμείνουμε. Δεν έχεις συχνά μια τέτοια ευκαιρία ως προπονητής (σ.σ να μείνεις πολλά χρόνια σε μια ομάδα) και είμαι τυχερός που μου έχει συμβεί δύο φορές. Είμαι χαρούμενος για την ιστορία που έχουμε γράψει. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου απέχουμε αρκετά από το να κλείσουμε το βιβλίο.  Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να γράφουμε», ανέφερε ο Κλοπ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ