ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπενζεμά είναι… killer και στο Σούπερ Καπ! (pic)

Ο Καρίμ Μπενζεμά σκόραρε και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπιλμπάο έγινε ο δεύτερος παίκτης που το κάνει σε τέσσερα σερί ματς και ο πρώτος σε δύο σερί παιχνίδια της ίδιας έκδοσης.

Ο Μπενζεμά είναι… killer και στο Σούπερ Καπ! (pic)

Αυτή τη στιγμή ο Καρίμ Μπενζεμά είναι δεδομένα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη. Κι αυτό είναι κάτι που σχεδόν ουδείς μπορεί πλέον να το αμφισβητήσει. Εξάλλου, ο Γάλλος φορ παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία. Ανέκαθεν ήταν εκ των πρωταγωνιστών στους τίτλους της Ρεάλ Μαδρίτης και μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της, «εκτοξεύοντας» ξανά τα νούμερα του. Δεν είναι τυχαίο πως πριν από λίγες ημέρες έφτασε τα 300 γκολ με τη «βασίλισσα». Έτσι, έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της που φτάνει σε μια τέτοια επίδοση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παρότι ο Μπενζεμά «γερνάει» ποδοσφαιρικά φροντίζει να υπενθυμίζει στους πάντες ότι είναι σαν… το παλιό καλό κρασί. Δηλαδή, όσο μεγαλώνει τόσο καλύτερος γίνεται. Γι’ αυτό και συνεχίζει να σπάει ρεκόρ και να οδηγεί τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τίτλους. Ό,τι ακριβώς έκανε και στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εκεί, ο Γάλλος φορ πέτυχε το δεύτερο γκολ των Μαδριλένων, «κλειδώνοντας» τη νίκη τους (2-0). Έτσι, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης μετά τον Λιονέλ Μέσι που σκόραρε σε τέσσερα παιχνίδια Σούπερ Καπ από το 2010 κι έπειτα, ενώ έγινε κι ο πρώτος που βρίσκει δίχτυα και στα δύο ματς της ίδιας έκδοσης του Σούπερ Καπ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το μόνο ρεκόρ που δεν «έσπασε» ο Μπενζεμά και η σεζόν καριέρας

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενζεμά είχε βρει δίχτυα και στην ματσάρα των ημιτελικών κόντρα στην Μπαρτσελόνα (3-2). Βέβαια, το μόνο που δεν πέτυχε ο Γάλλος ήταν να σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Μέσι. Βλέπετε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ στα τέσσερα σερί ματς που είχε σκοράρει μέτρησε συνολικά οκτώ γκολ. Από τη μεριά του ο 34χρονος βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές σε ισάριθμα ματς. Ωστόσο, απέδειξε για μια ακόμα φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται φέτος.

Ήδη, εξάλλου, ο Μπενζεμά μετράει 24 γκολ και 9 ασίστ σε 27 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όντας ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Ρεάλ. Την ίδια στιγμή οδεύει μαθηματικά προς την κορυφαία σεζόν της καριέρας του από άποψη γκολ, με το ρεκόρ του να είναι τα 32 γκολ που είχε πετύχει σε 52 ματς τη σεζόν 2011/12. Μια επίδοση που αναμένεται να ξεπεράσει εφόσον παραμείνει υγιής. Κι όλα αυτά ενώ ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως δεν ενδιαφέρεται και ιδιαίτερα για τους αριθμούς του. Παρόλα αυτά συνεχίσει να «πυροβολεί» σε κάθε διοργάνωση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ