ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ίντερ

Αλέξις Σάντσες: «Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί!»

Περισσότερο από ευτυχισμένος πρέπει να θεωρείται ο Αλέξις Σάντσες μετά το γκολ του στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας με τη Γιουβέντους.

Αλέξις Σάντσες: «Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί!»

Μια αξέχαστη στιγμή επιφύλασσε η μοίρα για τον Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός έχει χάσει την αίγλη του τα τελευταία χρόνια. Περιορισμένος εν γένει στον πάγκο της Ίντερ και δίνοντας το παρών σε ορισμένα ματς, αλλά σε λίγα βασικός.

Το μεγάλο ματς με τη Γιουβέντους την περασμένη εβδομάδα έμελλε να τον φέρει ξανά στο προσκήνιο. Μιας και στο 120′ του Σούπερ Καπ με δικό του γκολ γράφτηκε η ιστορία και η Ίντερ κατέκτησε τον τίτλο κόντρα στην Κυπελλούχο Γιουβέντους.

Ο Αλέξις Σάντσες το χάρηκε με την ψυχή του αυτό το γκολ που στέρησε από το φίλαθλο κοινό τη διαδικασία των πέναλτι. Ο έμπειρος φορ χάρισε τον τίτλο στους «νερατζούρι» και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά το τέλος του αγώνα. Δικαίως πήρε τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης με τη «Βέκια Σινιόρα». Έγινε ο άνθρωπος του αγώνα, έβγαλε τη φανέλα του, το πανηγύρισε σαν έφηβος. Και δήλωσε το εξής: «Ήμουν σαν λιοντάρι στο κλουβί, αν με αφήνουν να παίζω, γίνομαι ένα τέρας!»

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ