Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαπέ προς διαιτητή: «Τα ίδια κάνετε συνέχεια! Που την είδες την κάρτα;»
Παρί Σεν Ζερμέν

Μπαπέ προς διαιτητή: «Τα ίδια κάνετε συνέχεια! Που την είδες την κάρτα;»

Ο Κίλιαν Μπαπέ ξέσπασε κατά του διαιτητή της αναμέτρησης κόντρα στην Μπρεστ, για την φάση στην οποία δέχθηκε την κίτρινη κάρτα!

17.01.2022 | 15:17

Ο Κίλιαν Μπαπέ είναι ο απόλυτος ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν και σε αυτήν την σεζόν. Παρά την έλευση του Μέσι, ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους Παριζιάνους, έχοντας φυσικά μεγάλη βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Παρόλα αυτά είναι σίγουρα ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας του Ποκετίνο!

Κόντρα στην Μπρεστ όμως ο Μπαπέ… ήταν έξαλλος με τον διαιτητή του ματς, ο οποίος και του έδειξε την κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα, το οποίο ο Γάλλος θεωρεί πως δεν έκανε ποτέ του.

Αμέσως μετά την κάρτα που δέχθηκε, πήγε προς το μέρος του διαιτητή και εξέφρασε τα έντονα παράπονα του! Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν Μέσα από την Γαλλία…

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Μάλιστα, βγήκαν στην φόρα και τα όσα είπε ο σούπερ σταρ της Παρί στον διαιτητή, μετά την απόφαση του να τον “κιτρινίσει”!

«Έλα τώρα, τελείωνε! Δεν ξέρεις καν πως πρέπει να πάρεις αποφάσεις εδώ. Ούτε αυτό δεν ξέρεις. Πάντα τα ίδια σε αυτό το πρωτάθλημα, πάντα τα ίδια κάνετε. Είσαι ακριβώς δίπλα από την φάση, πως γίνεται να μην το είδες;», τόνισε ο Γάλλος σούπερ σταρ.

«Πες μου για ποιον λόγο πήρε κίτρινη κάρτα; Ποιος ο λόγος που μου έδειξες κίτρινη κάρτα; Εξήγησε μου…», ανέφερε ο Μπαπέ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version