ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Χαρακίρι… από τα λίγα για Μίλαν! Την «δίκασε» και ο διαιτητής! (vid)

Γκέλα που βάζει με σοκαριστικό τρόπο φρένο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος έκανε η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» έχασαν στο... 95' από την αδύναμη Σπέτσια και η Ίντερ... αναπνέει!

Χαρακίρι… από τα λίγα για Μίλαν! Την «δίκασε» και ο διαιτητής! (vid)

Θα το φυσάει καιρό και δεν θα κρυώνει η Μίλαν…Αν και χθες βράδυ, η Ίντερ άφησε δύο βαθμούς στο Μπέργκαμο, οι «ροσονέρι» επέστρεψαν το… δώρο στους αντιπάλους για το πρωτάθλημα. Και χειρότερα! Η ομάδα του Πιόλι ηττήθηκε 2-1 από την Σπέτσια μέσα στο Σαν Σίρο με το νικητήριο γκολ να έρχεται στο 95’… Κάπως έτσι, έχασε… μυθική ευκαιρία ν’ ανέβει στην κορυφή. Πλέον είναι στο -2 από τους «νερατζούρι» που έχουν και ματς λιγότερο! Απίστευτα πράγματα στις καθυστερήσεις με αλαλλούμ από τον διαιτητή να μην αφήνει πλεονέκτημα και να μην μετρά γκολ του Μεσίας, με δοκάρι για τον Ζλάταν, με το γκολ-φαρμάκι των φιλοξενούμενων.

Το ματς

Με όρεξη και πάθος μπήκε στο ματς η Μίλαν. Ήθελε να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της. Κάτι όμως φαινόταν πως… δεν ήταν η βραδιά της. Σαλεμάκερς, Λεάο και Ιμπραΐμοβιτς έμοιαζαν να είναι μόνιμες πηγές κινδύνου. Ειδικά ο δεύτερος… Οι «ροσονέρι» δημιουργούσαν πολλές ευκαιρίες, δεν απειλούνταν ιδιαίτερα, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν και δίχτυα.

Τα λεπτά περνούσαν κατ’ αυτό το τρόπο στο πρώτο μέρος, ωστόσο προς το φινάλε του έδειξαν όλα να αλλάζουν! Ο Λεάο κέρδισε πέναλτι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Τεό Ερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση αλλά σημάδεψε άουτ! Κι όμως στις καθυστερήσεις τελικά η Μίλαν… λυτρώθηκε. Με «βοήθεια» από τον Νικολάου! Ο Έλληνας στόπερ δεν έδιωξε σωστά, μάλλον έκανε… ασίστ στον Λεάο κι αυτός με ψύχριαμο τελείωμα έδωσε το 1-0 στην ομάδα του για τα αποδυτήρια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Οι γηπεδούχοι επανήλθαν στο γήπεδο με στόχο να τελειώσουν πρόωρα την υπόθεση νίκη. Οι προαναφερθέντες παρέμειναν αιχμή του δόρατος, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Και μοιραία η Σπέτσια τους τιμώρησε σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες της. Στο 64’, όμως, η φιλοξενούμενη ομάδα αναπτύχθηκε πολύ όμορφα και ο Αγκουντέλο μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Η Μίλαν έδειχνε σοκαρισμένη με αυτή την εξέλιξη. Και παρά το ότι υπήρχε πολύς χρόνος, έμοιαζε το μυαλό πειραγμένο… Προσπαθούσε κυρίως με βεβιασμένες επιλογές να φανεί απειλητική. Το μόνο που κατάφερνε ήταν το αντίθετο… Με την Σπέτσια, μάλλον, εύκολα να ροκανίζει το χρονόμετρο και να κρατά το βαθμό. Ο Πιόλι ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα, ψάχνοντας το… γόρδιο δεσμό στο τελευταίο 10λεπτο. Κι όμως στις καθυστερήσεις είδαμε… τα πάντα! Τον διαιτητή να μην αφήνει πλεονέκτημα και να μην μετρά το γκολ του Μεσίας στο 92′! Τον Ιμπραΐμοβιτς να νικιέται σε απευθείας εκτέλεση φάουλ (από την προηγούμενη φάση)! Τον Ιμπραΐμοβιτς να νικιέται… από το δοκάρι στο 94′! Και την Μίλαν να… νικιέται στο 95′ από αιφνιδιασμό της Σπέτσια και χρυσό γκολ του Γκιασί!

Φάσεις και γκολ από το Μίλαν-Σπέτσια που είχε τα πάντα

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ