ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Η Γιουβέντους ήταν… κυρία στο ραντεβού της για τους «8»!

Η Γιουβέντους πέρασε ένα άνετο βράδυ στην έδρα της κόντρα στην Σαμπντόρια (4-1) και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η Γιουβέντους ήταν… κυρία στο ραντεβού της για τους «8»!

Είναι σαφές εδώ και αρκετό καιρό πως η Γιουβέντους δεν μπορεί να διεκδικήσει για φέτος το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Ωστόσο, το μέγεθος του συλλόγου αυτού δεν του επιτρέπει να μην κυνηγάει τουλάχιστον έναν τίτλο στη σεζόν. Όπου τίτλος, μπαίνει το Κύπελλο Ιταλίας, το οποίο κατέκτησε την περσινή σεζόν και του οποίου είναι πολυνίκης με 14 τρόπαια. Η «γηραιά κυρία» δεν… ζορίστηκε καθόλου στο πρώτο της «εμπόδιο» προς την υπεράσπιση του τροπαίου, διαλύοντας με 4-1 την Σαμπντόρια στο Τορίνο και παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου την περιμένει ο νικητής του Σασουόλο-Κάλιαρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πλήρης κυριαρχία της Γιουβέντους στο πρώτο μέρος

Η Σαμπντόρια δεν μπήκε με διάθεση να κλειστεί στα καρέ της από την αρχή και λίγο έλειψε να προηγηθεί μόλις στο 2′. Από εκτέλεση φάουλ του Καπούτο, ο Τόρσμπι πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Σταδιακά, όμως, η Γιουβέντους πήρε τα ηνία της αναμέτρησης κι «απάντησε» στις ευκαιρίες στο 13΄. Ο Λοκατέλι βρήκε τον Κουδράδο στα αριστερά, εκείνος συνέκλινε και σούταρε, με τον Φαλκόνε να διώχνει. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης απείλησε και στο επόμενο λεπτό μ’ ένα φαλτσαριστό φάουλ από πλάγια, με τον πορτιέρε των φιλοξενούμενων να διώχνει ξανά.

Τελικά η αυξανόμενη πίεση της Γιουβέντους απέδωσε καρπούς στο 25′. Ο Κουδράδο εκτέλεσε χαμηλά ένα φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει κάτω από το τείχος και να αιφνιδιάζει τον Φαλκόνε για το 1-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν κι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ στο 38′. Από σέντρα του Ραμπιό, ο Ρουγκάνι έβαλε την προβολή, με τον Φαλκόνε να διώχνει ενστικτωδώς με τα πόδια. Μόλις δύο λεπτά αργότερα του σουτ του Αρτούρ έξω από την περιοχή πέρασε λίγο άουτ.

Η «γηραιά κυρία» έφτασε ακόμα πιο κοντά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Ο Αρτούρ έκλεψε κι έβγαλε τον Κουλουσέφσκι στην κόντρα, εκείνος γύρισε στον Μοράτα, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι ολομόναχος, με τον Φαλκόνε να κρατάει το 1-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ένα ημίχρονο που η Γιουβέντους κυριάρχησε απόλυτα και θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γιουβέντους

Άγχος για λίγο, το… έδιωξε ο Ντιμπάλα

Η Γιουβέντους ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όπως έκλεισε το πρώτο και μόλις στο 52′ βρήκε δίχτυα. Ο Αρτούρ σέντραρε από τα δεξιά και ο Ρουγκάνι με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0! Η Σαμπντόρια προσπάθησε να ανέβει μετά το γκολ και κατάφερε να μειώσει στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος στο 63′. Ο Κόντι βρήκε χώρο στην κόντρα κι έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ, νικόντας τον Περίν για το 2-1! Ωστόσο, μόλις τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν τη διαφορά των δύο τερμάτων. Ο Μανιάνι έχασε την μπάλα ακριβώς έξω από την περιοχή κι ο Ντιμπάλα με ψύχραιμο πλασέ «έγραψε» το 3-1!

Μάλιστα, στο 71′ η Γιουβέντους θα μπορούσε να σκοράρει ξανά, αλλά ο Φαλκόνε έδιωξε το σουτ του Κουαδράδο στην κόντρα. Ωστόσο, αυτό τελικά συνέβη πέντε λεπτά αργότερα. Ο Ακέ έκανε ωραία προσπάθεια από αριστερά κι ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αουγγέλο. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα κι ο Μοράτα ήταν εύστοχος για το 4-1! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και γι’ άλλα γκολ και στο 81′ ο Φαλκόνε έδιωξε το σουτ του Ντιμπάλα μέσα από την περιοχή. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το σφύριγμα της λήξης, με την Γιουβέντους να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου περιμένει τον νικητή του Σασουόλο-Κάλιαρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Ντανίλο (62′ Κιελίνι), Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Σάντρο, Κουαδράδο (75′ Ακέ), Λοκατέλι, Ραμπιό, Αρτούρ (75′ Μπεντανκούρ), Κουλουσέφσκι (62′ Ντιμπάλα), Μοράτα (79′ Ζόρζε).

Σαμπντόρια (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Φαλκόνε, Μπερεζίνσκι, Κόντι (66′ Καντρέβα), Μανιάνι, Αουγκέλο, Τόρσμπι (66′ Βιέιρα), Άσκιλντσεν, Ρινκόν, Μουρού, Τορεγκρόσα (66′ Γκαμπιαντίνι), Καπούτο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ