ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Video Hμέρας

Ο Γκουαρντιόλα δίνει… ρεσιτάλ διαχείρισης των αποδυτηρίων! (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σ' ένα βίντεο περίπου ενός λεπτού απέδειξε γιατί είναι... μετρ της δημιουργίας ψυχολογίας στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι, αποκαλύπτοντας ένα μικρό μυστικό τις επιτυχίας του.

Ο Γκουαρντιόλα δίνει… ρεσιτάλ διαχείρισης των αποδυτηρίων! (vid)

Για περίπου 15 χρόνια ο Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται σταθερά στο υψηλότερο επίπεδο της προπονητικής. Εξάλλου, για πολλούς θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής της εποχής μας, δεδομένων και των επιτυχιών του όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, σε όποια ομάδα έχει βρεθεί ο Ισπανός τεχνικός έχει να επιδείξει έργο και τίτλους. Ο ίδιος έχει αναμορφώσει κάθε ομάδα που έχει αναλάβει, κάτι που κάνει στην Μάντσεστερ Σίτι, βαδίζοντας στον έκτο του χρόνο εκεί. Άλλωστε σε αυτή την πενταετία μετράει τρία πρωταθλήματα, ενώ πέρσι οδήγησε τους «πολίτες» ως τον τελικό του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Γκουαρντιόλα έχει καταφέρει να αλλάξει τη σύγχρονη ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι και να ξεπεράσει μυθικά ρεκόρ. Ήδη, ο Ισπανός τεχνικός έχει μετρήσει σε λίγα μόλις χρόνια 13 βραβεία προπονητή του μήνα κι ακόμα κι αν τα… έχασε όταν έμαθε το ρεκόρ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο ίδιος είναι απόλυτα επιτυχημένος. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να μάθουν το… μυστικό αυτής της επιτυχίας, τα όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια των «πολιτών». Το ντοκιμαντέρ του 2018 «Όλα ή Τίποτα: Μάντσεστερ Σίτι» του «Amazon Prime», έδωσε την ευκαιρία αυτή στο κοινό κι ένα βίντεο από αυτό έδειξε πως ο 51χρονος τεχνικός είναι ένας μετρ στο να δίνει ώθηση στους παίκτες του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκουαρντιόλα

Γκουαρντιόλα: «Κάποιοι από εσάς παίζετε καλύτερα όταν είστε θυμωμένοι μαζί μου»

Το βίντεο αυτό είναι από το ημίχρονο κάποιας αναμέτρησης, που πιθανώς η Σίτι να μην έχει παίξει καλά. Έτσι, ο Γκουαρντιόλα στην αρχή τονίζει στους παίκτες του πως ναι μεν θα τους υπερασπίζεται δημόσια ως το τέλος, αλλά θέλει να τους δει να πατάνε ξανά τα πόδια τους στη γη. Μάλιστα, τους κάλεσε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι και σε τίποτα άλλο. Την ίδια στιγμή τόνισε σε πολλούς εξ αυτών αν θέλουν να θυμώσουν και μαζί του προκειμένου να παίξουν καλύτερα, αλλά να κρατήσουν το ομαδικό πνεύμα.

«Εννοείται πως θα σας υπερασπιστώ ως την τελευταία μέρα της ζωής μας στη συνέντευξη Τύπου. Ωστόσο, εδώ θα σας πω την αλήθεια. Επιστρέψτε πίσω στη γη. Δεν χρειάζεται να σας πω στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνετε για να παίξετε εκπληκτικά στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να είστε εκεί για το παιχνίδι, να είστε συγκεντρωμένοι χθες, σήμερα, για να κερδίσετε το παιχνίδι. Ίσως δεν μπορείτε να με πιστέψετε. Ίσως να μη συμφωνείτε μαζί μου, το δέχομαι αυτό. Αν με μισείτε, μισήστε με παιδιά. Κάποιοι από εσάς παίζετε καλύτερα όταν είστε θυμωμένοι μαζί μου. Κάντε το! Εσείς πρέπει να είστε φίλοι, συμπαίκτες. Με μένα δεν έχει καμία σημασία!», ανέφερε στο βίντεο ο Γκουαρντιόλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ