ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Blog Μπαρτσελόνα: Μια… Ντεμπελιάδα που μόνο κακό της έκανε!

Η Μπαρτσελόνα κουράστηκε και... κούρασε με την επιμονή της να ανανεώσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ, σ' ένα «σίριαλ» που μόνο κακό έκανε στην εικόνα της.

Blog Μπαρτσελόνα: Μια… Ντεμπελιάδα που μόνο κακό της έκανε!

Είναι αναμφίβολα το θέμα των τελευταίων ημερών στην Μπαρτσελόνα. Ένας ολόκληρος σύλλογος έπαιζε… κρυφτό για μήνες με τον Ουσμάν Ντεμπελέ προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2022, όταν και ο ίδιος θα μπορεί να φύγει ως ελεύθερος. Οι «μπλαουγκράνα» προσπάθησαν να τον κρατήσουν με κάθε τρόπο κι αυτό δεν αναιρείται. Προτάσεις σαφέστατα έγιναν στον Γάλλο άσο, πίεση του ασκήθηκε τόσο από τον σύλλογο, όσο και από τα φίλα προσκείμενα ισπανικά Μέσα, έστω και εμμέσως. Το όλο θέμα, όμως, έγινε ένα «σίριαλ» που όχι μόνο κούρασε όλες τις πλευρές, αλλά θα ολοκληρωθεί και με τον χειρότερο τρόπο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τη μια μέρα η Μπαρτσελόνα και ο Ντεμπελέ συμφωνούσαν για να ανανεώσουν. Την άλλη τα «χαλούσαν» για οποιονδήποτε ευφάνταστο λόγο, με τις συζητήσεις να έχουν μεγαλύτερη προβολή από τα αγωνιστική κατορθώματα του Γάλλου. Κάτι αναμενόμενο αν σκεφτεί κανείς πως ο 24χρονος δεν δικαιολόγησε παρά ελάχιστα από τα 100 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του. Παρόλα αυτά ο ατζέντης του έκανε… τερτίπια για να υπογραφεί η ανανέωση με μόνο ένα διαπραγματευτικό ατού ουσιαστικά. Το να μην χάσουν οι «μπλαουγκράνα» τον παίκτη χωρίς αντίκρισμα. Τι έγινε τελικά; Οι δύο πλευρές τα «σπάσανε», οι Καταλανοί έβγαλαν στο… σφυρί τον Γάλλο άσο κι εκείνος απάντησε σε όλους μέσω Instragam. Ένα πραγματικό θέατρο του παραλόγου, που αφήνει κυρίως «πληγωμένη» την ισπανική ομάδα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντεμπελέ

Η «καυτή πατάτα» είναι στα χέρια της Μπαρτσελόνα που πρέπει να γίνει… κακιά

Βλέπετε, καλώς ή κακώς η Μπαρτσελόνα είχε επιλέξει να πιστέψει στο πρότζεκτ Ντεμπελέ. Ο Γάλλος άσος με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και τους συνεχείς τραυματισμούς δεν είχε δείξει ποτέ το ταλέντο του. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» θέλησαν να επιμείνουν για λίγο ακόμα με την περίπτωση του, θεωρώντας πως ο Τσάβι θα τον γαλουχήσει στον παίκτη που θέλουν να δουν. Ο 24χρονος από τη μεριά του κινούνταν σ’ ένα τεράστιο «ναι μεν, αλλά…». Από τη μία τόνιζε πως θέλει να μείνει στους Καταλανούς, αλλά από την άλλη άφηνε το ελεύθερο στους εκπροσώπους του, που έκαναν ένα… μπάχαλο την ανανέωση του.

Η… Ντεμπελιάδα ολοκληρώθηκε για την Μπαρτσελόνα με την άρνηση του Γάλλου άσου να ανανεώσει. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πλέον στα χέρια τους την «καυτή πατάτα» της υπόθεσης. Από τη μια έχουν ξεκαθαρίσει στον 24χρονο παίκτη πως πρέπει να βρει ομάδα και να αποχωρήσει άμεσα. Κάτι που ο ίδιος δεν επιθυμεί, έχοντας πιθανώς ήδη προσύμφωνο με κάποια ομάδα για το καλοκαίρι. Έτσι, η λύση που έχει μείνει στους Καταλανούς είναι να τον βάλουν στον «πάγο» ως το τέλος της σεζόν, με τον Τσάβι να κάνει την αρχή και να τον αφήνει εκτός από το ματς Κυπέλλου με την Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα είναι αναγκασμένη να γίνει η… κακιά της υπόθεσης για να διασφαλίσει την ηρεμία της. Από τη μια η κατακραυγή προς το μέρος της είναι μεγάλη, με τις τακτικές της να γυρνούν σε άλλες εποχές. Ωστόσο, οι «μπλαουγκράνα» πρέπει να παίξουν αυτόν τον ρόλο όπως και να έχει. Σκεφτείτε το και διαφορετικά. Πως θα αισθανόταν για παράδειγμα ένας από τους νέους παίκτες των Καταλανών, βλέποντας τον Ντεμπελέ που ό,τι και να συμβεί θα φύγει το καλοκαίρι, να έχει πάρει… σπίτι του τη φανέλα βασικού; Αυτό ακριβώς είναι αποτέλεσμα όλου του «σίριαλ» στην Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» κουράστηκαν και… κούρασαν με την επιμονή τους στον Γάλλο άσο, αφήνοντας πίσω θέματα πολύ πιο σοβαρά για το μέλλον τους. Πλέον, ήρθε η στιγμή να κλείσουν αυτό το κεφάλαιο και να δουν καθαρά το μέλλον τους. Εξάλλου, ο Ντεμπελέ και τα όσα ΔΕΝ πέτυχε με τη φανέλα τους, δύσκολα θα λείψουν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ